Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Τιμήθηκε ο ιεροψάλτης Ιωάννης Κασσανδριανός για τα 50χρόνια διακονίας του στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης

Τιμήθηκε ο ιεροψάλτης Ιωάννης Κασσανδριανός για τα 50χρόνια διακονίας του στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης
Σε ευχαριστούμε εκ μέρους όλου του εκκλησιάσματος για την άψοφη συνεργασία με όλους μας και μιας και όλα αυτά τα χρόνια έδωσες την καρδιά σου υμνολογώντας την πίστη μας σου προσφέρουμε ως δώρο την εικόνα της Παναγίας της Καρδιώτισσας.
Για την αδιάλειπτη διακονία τού Ιωάννη Κασσανδριανού στο Ναό και για την άψογη σευνεργασία που είχε με όλους μίλησαν ο εφημέριος του Ναού π. Ευάγγελος Κεχριώτης, ο Επίτροπος κ. Χρήστος Τσιουρής και ο εκ των μαθητών του κ. Ιωάννη Κασσανδριανού, Αναγνώστης Παναγιώτης Κεχριώτης

Σε μία σεμνή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Σκοπέλου, τιμήθηκε ο επί 50 χρόνια ιεροψάλτης του Ναού κ. Ιωάννης Κασσανδριανός, ο οποίος από τις 14 Σεπτεμβρίου 1973 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο ψαλτικό αναλόγιο.

Για την αδιάλειπτη διακονία τού Ιωάννη Κασσανδριανού στο Ναό και για την άψογη σευνεργασία που είχε με όλους μίλησαν ο εφημέριος του Ναού π. Ευάγγελος Κεχριώτης, ο Επίτροπος κ. Χρήστος Τσιουρής και ο εκ των μαθητών του κ. Ιωάννη Κασσανδριανού, Αναγνώστης Παναγιώτης Κεχριώτης.

π. Ευάγγελος Κεχριώτης: «Σε ευχαριστώ για όσα μου έχεις προσφέρει ως βοήθεια στην ιερατική μου αρχή, αλλά και όσα προσφέρεις αδιαλείπτως στην Ενορία…»

Χρήστος Τσιουρής: «Σε ευχαριστώ εκ μέρους όλου του εκκλησιάσματος για την άψοφη συνεργασία με όλους μας και μιας και όλα αυτά τα χρόνια έδωσες την καρδιά σου υμνολογώντας την πίστη μας σου προσφέρουμε ως δώρο την εικόνα της Παναγίας της Καρδιώτισσας.»

Παναγιώτης Κεχριώτης (αναγνώστης): «Είναι μεγάλη ευλογία για ένα άνθρωπο ο οποίος επιθυμεί να διδαχθεί την ψαλτική τέχνη να έχει εύκαιρο έναν δάσκαλο όπως εσεις, ανεξάντλητο στη γνώση. Μια τέτοια ευκαιρία μου χαρίσατε και σε ‘μενα, όταν το 2020 θερμώς με δεχθήκατε στο αναλόγιο. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, βρίσκομαι ενώπιον σας για να σας ευχαριστήσω για όσα με διδάξατε…»

Δείτε το βίντεο της τιμητικής τελετής

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία