Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου –  Β. Σποράδων | Η Αλόννησος λέει όχι στο εισιτήριο που επέβαλαν χωρίς εμάς για εμάς!

Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου -  Β. Σποράδων | Η Αλόννησος λέει όχι στο εισιτήριο που επέβαλαν χωρίς εμάς για εμάς!
Όλοι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση συμφώνησαν στην αναγκαιότητα της κατάργησης του εισιτήριου εισόδου στο Θαλάσσιο Πάρκο...

Αθρόα ήταν η προσέλευση και συμμετοχή του κόσμου στη χθεσινή ανοιχτή συζήτηση με θέμα την επιβολή εισιτηρίου εισόδου στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου –  Β. Σποράδων, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Στενή Βαλα Αλοννήσου.

Η συνάντηση προέκυψε έπειτα από πρωτοβουλία του συνδυασμού «Αλόννησος για όλους» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Αναγνώστου Παναγιώτη σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Κατοίκων Αλοννήσου».

Επίτιμος προσκεκλημένος και κύριος ομιλητής της συζήτησης ήταν ο δικηγόρος Αθηνών κ. Μπουρτζάλας Κωνσταντίνος. Χαιρετισμό απηύθυνε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλόννησος για όλους» και υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Αναγνώστου Παναγιώτης.

Στη συζήτηση συμμετείχε με καίριες τοποθετήσεις και ο δικηγόρος Βόλου κ. Μπακαλιάνος Βασίλειος. Σημαντική ήταν η συμμετοχή στη συζήτηση από τα μέλη του «Συλλόγου Κατοίκων Αλοννήσου», από νυν και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους καθώς και από επαγγελματίες αλιείς, αλλά και επισκέπτες του νησιού, ιδιοκτήτες σκαφών και λάτρεις του θαλάσσιου τουρισμού.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση συμφώνησαν στην αναγκαιότητα της κατάργησης του εισιτήριου εισόδου στο Θαλάσσιο Πάρκο ενώ ο επικεφαλής του συνδυασμού δεσμεύτηκε να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την κατάργηση του παράνομου και αντισυνταγματικού εισιτηρίου αμέσως μετά την εκλογή του.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία