Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Ο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου μνημονεύει τον πρόσφατα εκλιπόντα Ανδρέα Ψαρριανό

Ο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου μνημονεύει τον πρόσφατα εκλιπόντα Ανδρέα Ψαρριανό
ΝΙΚΟΣ: Ανδρέα Ψαρριανέ σ' ευχαριστούμε. Θα θυμόμαστε το γέλιο σου, τις ιστορίες και τον αλτρουισμό σου. Καλό Ταξίδι.

Ο Ανδρέας Ψαρριανός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών στις 31 Δεκεμβρίου 2023 και ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Κολυμβητικός Όμιλος Σκοπέλου θέλησε να μνημονεύσει…

«Αποχαιρετίσαμε την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους τον άνθρωπο που μας δώρισε το σκάφος, το οποίο μετατρέψαμε σε ιστιοπλοϊκό και έχει προσφέρει ωραίες εμπειρίες και αναμνήσεις σε δεκάδες φίλους του Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια. Ανδρέα Ψαρριανέ σ’ ευχαριστούμε. Θα θυμόμαστε το γέλιο σου, τις ιστορίες και τον αλτρουισμό σου. Καλό Ταξίδι

αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Όμιλος.

Το γνώριμο σκαρί, με το όνομα «Θαλασσοπούλι», το οποίο θαυμάζουμε όταν αρμενίζει μεσοπέλαγα, φέρει πάνω του μία αναμνηστική πλακέτα, η οποία μας γνωρίζει τον δωρητή του σκάφους στον ΝΙΚΟΣ και το έτος μετασκευής του.

Όπως μας λέει το μέλος του Δ.Σ. του ΝΙΚΟΣ Χαράλαμπος Κοχύλης:

Ο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου μνημονεύει τον πρόσφατα εκλιπόντα Ανδρέα Ψαρριανό«Το 1985 ο Ανδρέας Ψαριανός είδε να πλέει στη θάλασσα ανοιχτά του Πανόρμου, μία σωστική λέμβος από ένα motorship που ναυάγησε, την οποία και έβγαλε στη ξηρά. Η λέμβος έμεινε παρατημένη σε μια ακτή στο Μπλο, όταν ο Ανδρέας Ψαριανός το 2009 αποφάσισε να χαρίσει την λέμβο στον ΝΙΚΟΣ. Εκείνη τη χρονιά έγινε η μετασκευή του σε ιστιοφόρο και σήμερα χρησιμοποιείται από τον Όμιλο και ως εκπαιδευτικό σκάφος.

Το Δ.Σ. του ΝΙΚΟΣ θέλοντας να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τον δωρητή, τοποθέτησε στο πηδάλιο του σκάφους αναμνηστική πλακέτα.»

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία