Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Μήνυμα της ΚΟΒ Σκοπέλου του ΚΚΕ στους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού που δίνουν πανελλαδικές: Ψηλά το κεφάλι, είστε ήδη νικητές!

Οι ζωές μας δεν κοστολογούνται!
Αρχείο | Μάρτιος 2023
Με συλλογικότητα, αλληλεγγύη, αγωνιστείτε τολμηρά για τη ζωή σας κόντρα σε όσους σας  τη μαυρίζουν και βάζουν εμπόδια. Εκεί είναι η δύναμη, η αισιοδοξία, εκεί αρχίζουν, τελικά, όλα!

Η ΚΟΒ  Σκοπέλου του ΚΚΕ, εύχεται υγεία και καλή δύναμη σε κάθε μαθήτρια και μαθητή του ΕΠΑΛ, του  ΓΕΛ Σκοπέλου, των Λυκειακών Τάξεων Γλώσσας που ρίχνεστε από αύριο στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

-Ήδη έχετε νικήσει την κούραση, την πίεση, το άγχος.

– Ήδη τα έχετε βάλει με μια ατελείωτη ύλη, ατελείωτα φροντιστήρια, ατελείωτο διάβασμα. Με θυσίες στα οικονομικά των οικογενειών σας, στον προσωπικό σας χρόνο με την παρέα και τα ενδιαφέροντά σας.

– Είστε νικητές, γιατί είστε μια γενιά που δεν έμαθε ποτέ να τα παρατάει. Έμαθε να αγωνίζεται, να πέφτει, να σηκώνεται και να προχωρά.

– Γιατί είστε από τα παιδιά που… “δεν κάθονται καλά”.

– Γιατί στο Γυμνάσιο τα βάλατε με την πανδημία και τα κλειστά σχολεία.

– Γιατί στο Λύκειο τα βάλατε με συνεχείς αλλαγές (Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, Τράπεζα Θεμάτων), που επιδείνωσαν τα διαχρονικά προβλήματα και τις ελλείψεις του σχολείου, απόρροια της πολιτικής Ευρωπαϊκής Ενωσης – κυβερνήσεων – υπουργείων.

-Γιατί ήσασταν  και εδώ  στο νησί μπροστά στις κινητοποιήσεις για να μη συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα των Τεμπών, αψηφώντας νουθεσίες και απειλές να καθίσετε «φρόνιμα»!

– Γιατί, από φέτος, αναμετριέστε με τον άδικο νόμο για την ίδρυση των ιδιωτικών Πανεπιστημίων που ο κόπος των πολλών “μετρά” όσο η τσέπη των  λίγων που τα έχουν.

– Γιατί, τελικά, σε έναν κόσμο μέσα στη σαπίλα και τη βία, με τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού και την κλιμάκωση  του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία, φτώχεια και εγκλήματα, εσείς αποδείξατε πως “η νέα γενιά έχει ιδανικά, ούτε ξεπουλιέται, ούτε προσκυνά”.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις έχουν ημερομηνία λήξης! Ο αγώνας για να κάνετε πράξη τα όνειρά σας, όμως, δεν τελειώνει ποτέ!

Με συλλογικότητα, αλληλεγγύη, αγωνιστείτε τολμηρά για τη ζωή σας κόντρα σε όσους σας  τη μαυρίζουν και βάζουν εμπόδια. Εκεί είναι η δύναμη, η αισιοδοξία, εκεί αρχίζουν, τελικά, όλα!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι! Υγεία και Καλή Δύναμη σε όλους και όλες!

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ                  

ΚΟΒ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Σκόπελος,  29/05/2024

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία