Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου: Ο αγώνας για το δικαίωμα σε σπουδές χωρίς εμπόδια συνεχίζεται!

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου
Συνεχίστε με το ίδιο πάθος τον συλλογικό αγώνα για να κάνετε πράξη το αυτονόητο δικαίωμα για σπουδές χωρίς εμπόδια, με δωρεάν στέγαση, σίτιση και μετακίνηση για όλους και όλες, για πτυχία που θα εξασφαλίζουν δουλειά και όχι ανεργία!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ
Συγχαίρουμε όλους εσάς τους μαθητές και μαθήτριες του νησιού που είδατε σήμερα τις προσπάθειες τις δικές σας και των οικογενειών σας να ανταμείβονται.

Ακόμα κι αν το αποτέλεσμα δεν σας δικαιώνει, να μην ξεχνάτε πως ποτέ μια στιγμή, μια «επιτυχία» ή «αποτυχία» δεν καθορίζει συνολικά το μέλλον και τη ζωή. Όπου κι αν βρεθείτε, στα Πανεπιστήμια, τις Επαγγελματικές Σχολές, τους χώρους δουλειάς, στο χέρι σας είναι να κάνετε το μέλλον δική σας υπόθεση.

Μέσα από τα σχολικά σας χρόνια, αλλά και από αυτή την ψυχοφθόρα και ανταγωνιστική διαδικασία που περάσατε, μάθατε, άλλωστε, πως τη ζωή και τη μόρφωση που μας αξίζει τα κατακτάμε, τόσο με την προσπάθεια που κάνει ο καθένας και η καθεμιά μας, αλλά κυρίως με τη συλλογική, ασυμβίβαστη και ασταμάτητη διεκδίκησή τους.

Φέτος, παρά τα εμπόδια που συναντήσατε για να κατακτήσετε το στόχο σας, αποκομίσατε πολύ σημαντικές εμπειρίες από τις κινητοποιήσεις σας ενάντια στις πολιτικές που βάζουν την ανθρώπινη ζωή κάτω από τα κέρδη των λίγων.

Συνεχίστε με το ίδιο πάθος τον συλλογικό αγώνα για να κάνετε πράξη το αυτονόητο δικαίωμα για σπουδές χωρίς εμπόδια, με δωρεάν στέγαση, σίτιση και μετακίνηση για όλους και όλες, για πτυχία που θα εξασφαλίζουν δουλειά και όχι ανεργία! Για να κατακτήσετε τη γνώση, το αντικείμενο που επιλέξατε! Να κάνετε την επιστήμη σας όπλο για να αλλάξετε τον κόσμο, να τον σηκώσετε στο μπόι των ονείρων σας!

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου

27/7/2023

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία