Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Κάλεσμα σε σύσκεψη για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου την Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 19:30, στο Δημοτικό Καφενείο

Κάλεσμα σε σύσκεψη για το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου την Κυριακή 18 Ιουνίου, στις 19:30, στο Δημοτικό Καφενείο
Καλούμε τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας και τα  ΔΣ όλων των φορέων και  συλλογικοτήτων  του νησιού μας, εργατικών, γυναικείων, συνταξιουχικών, αθλητικών, πολιτιστικών, γονέων και μαθητών, σε σύσκεψη την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 7.30μμ στο Δημοτικό Καφενείο, για ενημέρωση αλλά και παραπέρα οργάνωση του αγώνα μας.

Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες,

Οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας, με τη διαμαρτυρία των γιατρών για την κατάσταση που επικρατεί, όχι μόνο επιβεβαίωσαν τα αιτήματα και τις  διεκδικήσεις των μαζικών φορέων του νησιού, αλλά έκαναν σκόνη και θρύψαλα το παραμύθι της κυβέρνησης της ΝΔ περί «ουσιαστικής ενίσχυσής» του με το αναγκαίο προσωπικό.

Αποκαλύφθηκε, για άλλη μια φορά, ότι η πολιτική της, όσο και αυτή των προηγούμενων κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, δεν μπορεί να ξεφύγει από τον στενό κορσέ των αιματοβαμμένων πρωτογενών πλεονασμάτων, ούτε να συναντηθεί με τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Οι καιροί δεν μπορούν να περιμένουν! Η απεγνωσμένη προσπάθεια του διοικητή της 5ης ΥΠΕ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αποδεικνύει ότι η πάλη του σκοπελίτικου λαού πρέπει να ενταθεί. Να δυναμώσει ο αγώνας για προσλήψεις μόνιμων γιατρών, ακτινολόγου, πλήρη λειτουργία του μικροβιολογικού, κάλυψη των κενών σε οδηγούς, μονιμοποίηση των συμβασιούχων χωρίς όρους και προυποθέσεις, αξιοπρεπείς μισθούς, κατάργηση των εξοντωτικών ωραρίων για τους γιατρούς.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας και τα  ΔΣ όλων των φορέων και  συλλογικοτήτων του νησιού μας, εργατικών, γυναικείων, συνταξιουχικών, αθλητικών, πολιτιστικών, γονέων και μαθητών, σε σύσκεψη την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 7.30μμ στο Δημοτικό Καφενείο, για ενημέρωση αλλά και παραπέρα οργάνωση του αγώνα μας.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία