Τρίτη

22 Οκτωβρίου 2024

Εποικοδομητική συνάντηση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Σκοπέλου με γονείς και κηδεμόνες μαθητών

Εποικοδομιτική συνάντηση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Σκοπέλου με γονείς και κηδεμόνες μαθητών
H σχολική ψυχολόγος κα Κιοσέ Περχάν και η κοινωνική λειτουργός κα Σοφία Τσολακίδου μίλησαν στους γονείς και κηδεμόνες για τον σχολικό εκφοβισμό

Πολλοί ήταν οι γονείς και οι κηδεμόνες, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά όπως εκτιμήθηκε, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διευθυντή κ. Χρήστου Παλαιολόγου και των διδασκόντων του Γυμνασίου Σκοπέλου «Καισάριος Δαπόντες» για ενημέρωση σε θέματα λειτουργίας του σχολείου, όπως κανόνες, μαθήματα, τρόπος εξέτασης, αξιολόγηση των μαθητών και παιδαγωγικά μέτρα.

Ο κ. Χρήστος Παλαιολόγος, αφού σύστησε τους εκπαιδευτικούς στους σχολείου στους γονείς και κηδεμόνες, αναφέρθηκε διεξοδικά στους «κανόνες» της σχολικής λειτουργίας, ζήτησε την συνεργασία των γονέων και κηδεμόνων με τους εκπαιδευτικούς προς όφελος των μαθητών και δεν ξέχασε να αναφερθεί στη άριστη συνεργασία την περασμένη χρονιά με την σχολική επιτροπή, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τον Δήμο Σκοπέλου.

Εποικοδομιτική συνάντηση των εκπαιδευτικών του Γυμνασίου Σκοπέλου με γονείς και κηδεμόνες μαθητώνΣτη συνέχεια η σχολική ψυχολόγος κα Κιοσέ Περχάν και η κοινωνική λειτουργός κα Σοφία Τσολακίδου μίλησαν στους γονείς και κηδεμόνες για τον σχολικό εκφοβισμό.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία