Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Επιστολή διαμαρτυρίας «για τη συμπεριφορά του διευθυντή της ΔΕΥΑΣ Αντώνη Κεσμετζή»

Σταμάτης Περίσσης | ΔΕΥΑΣ
Την έντονη διαμαρτυρία τους «για τη συμπεριφορά του διευθυντή της ΔΕΥΑΣ» απέναντί τους εκφράζουν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Όραμα - Συνεργασία - Ανάπτυξη» Σταμάτης Περίσσης και ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Ξηντάρης, στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες».

«Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια της λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ και ΟΧΙ αυταρχικό τρόπο διοίκησης, ο οποίος δεν εξυπηρετεί τον πολίτη» δηλώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Σταμάτης Περίσσης και Άγγελος Ξηντάρης

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τη συμπεριφορά του διευθυντή της ΔΕΥΑΣ Αντώνη Κεσμετζή απέναντι στους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους Σταμάτη Περίσση και Άγγελο Ξηντάρη.

Όταν την Τετάρτη 27/08/2014 ο κ. Ξηντάρης ζήτησε τα θέματα της έκτακτης συνεδρίασης της ΔΕΥΑΣ, τελευταία ημέρα της θητείας του κ. Μιχελή, του αρνήθηκαν την επίδοση διότι έπρεπε, δήθεν, να κάνει αίτηση, κάτι που ΔΕΝ προβλέπεται πουθενά, ούτε από τον κώδικα, ούτε από τον κανονισμό λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ. ‘Ισα-ίσα το αντίθετο, ο κώδικας προβλέπει πλήρη δυνατότητα ενημέρωσης και χωρίς κωλύματα (αφού η ΔΕΥΑΣ δημιουργήθηκε από τους πολίτες για να εξυπηρετεί τους πολίτες) των δημοτικών συμβούλων. Νομίσαμε ότι αυτό ήταν τυπικό και έτσι την άλλη ήμερα ο κ. Περίσσης έκανε γραπτή αίτηση να του παραχωρηθεί η πρόσκληση και τα συνοδευτικά έγγραφα. Με πολύ μεγάλη δυσκολία μας παρέδωσαν την πρόσκληση, όχι όμως και τα συνοδευτικά έγγραφα, λόγω φόρτου εργασίας.

Φυσικά καταλάβαμε ότι γινότανε προσπάθεια απόκρυψης των στοιχείων του συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ. Το καταγγείλαμε ανοιχτά χθες και γι’ αυτό σήμερα δεν συνεδρίασε το συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ.

Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια της λειτουργίας της ΔΕΥΑΣ και όχι αυταρχικό τρόπο διοίκησης, ο οποίος δεν εξυπηρετεί τον πολίτη. Δηλώνουμε ότι θα υπερασπισθούμε από τη θέση της αντιπολίτευσης την άσκηση ελέγχου του Δήμου και των επιχειρήσεων και θα είμαστε ενεργοί συμπαραστάτες και συμμέτοχοι σε ό,τι θετικό και δημιουργικό.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Σταμάτης Περίσσης
Άγγελος Ξηντάρης»

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία