Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Εμβαλωματικές μετακινήσεις γιατρών και χειριστή ακτινολογικού στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου - Γιατρός
…προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες λόγω καλοκαιρινής περιόδου

Με το σταγονόμετρο και προσωρινά, αντί για μόνιμες θέσεις και φυσικά μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε και ανέδειξε τα προβλήματα και τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, αρχικά με την επιστολή των γιατρών που υπηρετουν εκεί και μετέπειτα από την σύσκεψη φορέων και Σωματείων και την σχετική κοινή ανακοίνωση, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα, οι μετακινήσεις γενικών γιατρών και χειριστή ακτινολογικού στη Σκόπελο «προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες λόγω καλοκαιρινής περιόδου».

Ετσι, μετά από απόφαση της 5ης ΥΠΕ καλωσορίζουμε στη Σκόπελο μέχρι τις αρχές Ιουλίου:

• Τον κ. Καραγεωργόπουλο Κωνσταντίνο, μόνιμο υπάλληλου κλάδου ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών του  Κ.Υ. Αλμυρού, για το χρονικό διάστημα από 26-06-2023 έως 06-07-2023.

• Την ιατρό κα Παπαθανασίου Ευθ. Επιμ. Β’ Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Κλεινού του Κ.Υ. Καλαμπάκας, για κάλυψη αναγκών – εφημέριων (δύο εφημεριών) για το χρονικό διάστημα από 01-07-2023 έως 06-07-2023.

• Την ιατρό κα Παπαθανασίου Σοφία Επιμ. Α’ Γενικής Ιατρικής του Π.Ι. Κονισκού του Κ.Υ. Καλαμπάκας, για κάλυψη αναγκών – εφημέριων (τριών εφημεριών) του Κ.Υ. Σκοπέλου,   για το χρονικό διάστημα από 01-07-2023 έως 06-07-2023.

• Την ιατρό κα Τσιώκου Βασιλική, Επιμ. Β’ Γενικής Ιατρικής του Κ.Υ. Πύλης, για κάλυψη μόνο πρωινού ωραρίου του Κ.Υ. Σκοπέλου, για το χρονικό διάστημα από 01-07-2023 έως 09-07-2023.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία