Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ Σκοπέλου

Εκπαίδευση με θέμα «Πρώτες Βοήθειες» στο χώρο του Κ.Υ. Σκοπέλου από το ΕΚΑΒ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ | ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022
Στις δράσεις καλούνται να συμμετάσχουν γονείς και εκπαιδευτικοί, ενώ κύριος και βασικός μας στόχος παραμένει η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων των συμπολιτών μας και κυρίως των μαθητών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ Σκοπέλου πρόκειται να πραγματοποιήσει, σε συνέργεια και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, τις παρακάτω δράσεις:

  • το Σάββατο 18/11/23 και ώρα 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση για πρώτες βοήθειες για τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων μας και για τους γονείς, στον χώρο των σχολείων μας από το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Κ.Υ. Σκοπέλου.
  • την Κυριακή 19/11/23 και ώρα 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση για πρώτες βοήθειες, στον χώρο του Κ.Υ. Σκοπέλου, από το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Στη δράση καλούνται να συμμετάσχουν γονείς και εκπαιδευτικοί, ενώ κύριος και βασικός μας στόχος παραμένει η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων των συμπολιτών μας και κυρίως των μαθητών.

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ:

Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική και μοσχαράκι γιουβέτσι από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ

 

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία