Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

ΔΕΥΑ Σκοπέλου: Η τοποθέτηση μηχανοσιφώνων και λιποσυλλεκτών είναι απαραίτητη και επιτακτική για ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για όλους

26 Νοεμβρίου 2022 | Μεσημέρι στο λιμάνι Σκοπέλου
Μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για όλους

Αγαπητοί καταναλωτές,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμεγια μια σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά την καλή λειτουργία του αποχετευτικού σας συστήματος και του βιολογικού καθαρισμού της Επιχείρησης.

Η τοποθέτηση μηχανοσιφώνων και λιποσυλλεκτών είναι απαραίτητη και επιτακτική για την προστασία και τη σωστή λειτουργία αυτών των συστημάτων.

Οι μηχανοσίφωνες για τις οσμές και οι λιποσυλλέκτες παίζουν κρίσιμο ρόλο στην πρόληψη των προβλημάτων που μπορούν να προκύψουν από τη συγκέντρωση λιπών και άλλων στερεών στο αποχετευτικό δίκτυο. Η μη εγκατάστασή τους μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα τόσο στο δίκτυο όσο και στη διαδικασία του βιολογικού καθαρισμού, επηρεάζοντας αρνητικά τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι σύντομα θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι από τη Διεύθυνση Υγιεινής για να διασφαλιστεί ότι οι λιποσυλλέκτες και οι μηχανοσίφωνες έχουν τοποθετηθεί όπου απαιτείται. Οι έλεγχοι αυτοί είναι απαραίτητοι για να διασφαλίσουμε ότι όλοι συμβάλλουμε στη διατήρηση της ποιότητας και της λειτουργικότητας των αποχετευτικών μας συστημάτων.

Η συνεργασία σας είναι καθοριστική σε αυτή την προσπάθεια. Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την εγκατάσταση των απαραίτητων συσκευών το συντομότερο δυνατόν και να ενημερώσετε τους υπευθύνους σας σχετικά με τις απαιτήσεις αυτές.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτήν την σημαντική πρωτοβουλία. Μαζί μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για όλους.

Με εκτίμηση,

O Αναπλ. Γεν/ντης

Νικόλαος Σ. Πατσής

Μηχ. Τεχνολογιών Αντιρρύπανσης ΤΕ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία