Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά...
Τέτοιες ενέργειες μακάρι να βρουν μιμητές!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά την κα Κική Διαμαντοπούλου για την δωρεά ενός νυφικού για τον εμπλουτισμό της ιματιοθηκης του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά την κα Μαρίνα Ιωαννίδου για την δωρεά μιας αυθεντικής παραδοσιακής μπλέ φουστάνας, (μέρος της καθημερινής φορεσιάς Σκοπέλου) για τον εμπλουτισμό της ιματιοθηκης του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά...Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά τον κ. Ανδρέα Σάμψων για την δωρεά βιβλίων από το συγγραφικό του έργο, εμπλουτίζοντας έτσι την βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας.

Ο κ. Ανδρέας Σαμψων είναι Σκοπελίτης που διαμένει στην Αθήνα και τις ημέρες των διακοπών του μας επισκέφτηκε με την σύζυγό του στον Σύλλογο και μας πρόσφερε βιβλία του στα οποία αναφέρονται εκτός των άλλων, πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητας της Σκοπέλου με απόλυτη επιτυχία.

Τέτοιες ενέργειες μακάρι να βρουν μιμητές!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία