Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Σκοπελίτικη Εβδομάδα | Βραδιά παρασκευής σκοπελίτικου τραχανά

Σκοπελίτικη Εβδομάδα | Βραδιά παρασκευής σκοπελίτικου τραχανά
Την Τρίτη 22 Αυγούστου φινάλε της σκοπελίτικης εβδομάδας με το ντύσιμο της σκοπελίτισσας νύφης στο Δημοτικό Καφενείο και γλέντι στο παλιό λιμάνι με τον Κυριάκο Γκουβέντα, τον Βασίλη Σμάνη και την Αγγέλω Σφέτσου.

Συνέχεια των επιτυχημένων εκδηλώσεων του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου την Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 με μια υπερτροφή! Γλυκός σκοπελίτικος τραχανάς με το μοναδικό γάλα από την αίγα φυλής Σκοπέλου και σπασμένο στάρι. Μια πλήρης και υγιεινή τροφή που έχει θρέψει πολλές γενιές…

Σκοπελίτικη Εβδομάδα | Βραδιά παρασκευής σκοπελίτικου τραχανάΤα περίπου 200 κιλά σκοπελίτικου τραχανά που μοιράστηκαν δωρεάν στους παρευρισκόμενους πρόσφεραν ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου και οι Σκοπελίτες κτηνοτρόφοι Σπύρος Γερακίνης, Βαγγέλης Παχής και Νίκος Χριστίνης, ο οποίος παρασκεύασε και τον τραχανά παρουσία πολλών επισκεπτών του νησιού.

Σκοπελίτικη Εβδομάδα | Βραδιά παρασκευής σκοπελίτικου τραχανάΤην Τρίτη 22 Αυγούστου φινάλε της σκοπελίτικης εβδομάδας με το ντύσιμο της σκοπελίτισσας νύφης στο Δημοτικό Καφενείο και γλέντι στο παλιό λιμάνι με τον Κυριάκο Γκουβέντα, τον Βασίλη Σμάνη και την Αγγέλω Σφέτσου.

Αίγα Φυλής Σκοπέλου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία