Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου: Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του επιτυχημένου 6ου Φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο»

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου: Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του επιτυχημένου 6ου Φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο»
...ευχαριστούμε όλους εσάς που παραβρεθήκατε στο χώρο της εκδήλωσης και μας «αγκαλιάσατε» με το πιο θερμό σας χειροκρότημα!

Καθώς έπεσε η αυλαία του 6ου Ρεμπέτικου Φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Σκοπέλου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Σκοπέλου και με την χρηματοδότηση του Υπουργείου  Πολιτισμού, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ κ. Κώστα Καλαφάτη, τους συντελεστές και σχήματα που πλαισίωσαν τις εκδηλώσεις μας αφιλοκερδώς και συγκεκριμένα τους κ.κ.:

Γιώργο Ξηντάρη, Αντώνη Ξηντάρη, Θοδωρή Ξηντάρη, Γιώργο Αναγνώστου, Βαγγέλη Τρίγκα, Μαργαρίτα Καραμολέγκου, Βαγγέλη Πετρινιώτη, Εύα Μισοκεφάλου, Δημήτρη Σφίγγο, Μπάμπη Τσέρτο, Χαρούλα Τσαλπαρά, Βαγγέλη Κοχύλη, τους νέους καλλιτέχνες της σκοπέλου Δημήτρη Γαλατσάνο, Σπύρο Πατσή, Γιάννη Αστεριάδη, Βλουτή Αστεριάδη, Ρήγα Σπύρου, τη Χορωδία «Η Ηχώ των Καταρρακτών» και τον μαέστρο τους Σωτήρη Δραγούμη.

Ευχαριστούμε τους οργανοποιούς, που πλαισίωσαν την έκθεση η οποία λειτούργησε στη διάρκεια της εκδήλωσης, κ.κ.:

Τάσο Κατσιφή, Ανδρέα Δέλιο, Κώστας Σακά,  Θανάση Τσακμάκα.

Ακόμη, τους ευχαριστούμε για τις πολύτιμες προσφορές τους στο Σύλλογό μας ώστε να δημιουργηθεί μια συλλογή και ένα τμήμα έκθεσης μουσικών οργάνων του τόπου μας, ενώ υπάρχει δυνατότητα χρήσης τους από τους μαθητές στα πλαίσια των μαθημάτων του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Πατσή για τη δημιουργία της σκηνής, τον ήχο και το φωτισμό και τον ηχολήπτη κ. Χρήστο Μέγα.

Δεν ξεχνάμε να ευχαριστήσουμε τους ευγενικούς χορηγούς μας:

τα ξενοδοχεία Aeolos Hotel, Rigas Hotel, Aperitton Hotel, Dionyssos Hotel, Hotel Amalia, Sun και Adonis, τη ναυτιλιακή εταιρεία SEAJETS, τις κάβες Ιωάννη Φραντζέσκου και Γεωργίου Σκλάβου, τις εταιρείες ΑΟΣ N. Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», Κ. Τσιλιλλής ΑΕ , Ν. Τοκαλής και ρετσίνα «Μαλαματίνα». Την εταιρεία χαρτικών και απορρυπαντικών Σκοτίδας

Τον χορηγό επικοινωνίας sporadesnews.gr | «Εφημερίδα Βόρειες Σποράδες» για την προβολή του Φεστιβάλ, αλλά και την γραφιστική επιμέλεια της αφίσας και του banner προβολής.

Ευχαριστούμε τη χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου μας κα Σουζάνα Χριστίνη και τους χορευτές της που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που παραβρεθήκατε στο χώρο της εκδήλωσης και μας «αγκαλιάσατε» με το πιο θερμό σας χειροκρότημα.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία