Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στα αποκριάτικα δρώμενα

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν ενεργά στα αποκριάτικα δρώμενα
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους οργανοπαίχτες που συνόδευσαν τη γαμήλια πομπή αλλά και τους μουσικούς που συμμετείχαν στο γλέντι, την κα Σουζάνα Χριστίνη για τη διαχείριση των φορεσιών του Συλλόγου, τους καταστηματάρχες για τις πολύτιμες προσφορές τους και τους εθελοντές που βοήθησαν στο ψήσιμο.

Ακόμη, ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Πατσή που επιμελήθηκε το φωτισμό και τον ήχο της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Σκοπέλου, την Τοπική Κοινότητα Σκοπέλου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Κώστα Ταλαδιανό για τη συνεργασία αυτής της επιτυχημένης συνδιοργάνωσης.

«Καλές και Μπράμδες» 2024 | Ζευγάρι

Πολλά συγχαρητήρια και στην κα Κατερίνα Μπετσάνη που με τις νέες της δημιουργίες, της προσωπικής της ιματιοθήκης, ντύθηκαν πολλές κοπέλες. Τέλος ευχαριστούμε τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης τα οποία όλ’ αυτά τα χρόνια προβάλουν με σεβασμό το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς! Και εις άλλα με υγεία!

Καλή Σαρακοστή!

Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σκοπέλου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία