Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Από 23 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2024 και για 13η(!) χρονιά το SIFFY στη Σκόπελο

SIFFY 2024
Με θέμα «Λύσεις για την Κλιματική Αλλαγή» 100 παιδιά με την καθοδήγηση σκηνοθετών απ' όλο τον κόσμο και την υποστήριξη των διοργανωτών, δημιουργούν ταινίες με θέμα την κλιματική αλλαγή, τις οποίες θα δούμε την Πέμπτη 1η Αυγούστου στο θεατράκι του Δημοτικού Σχολείου. Καλή Επιτυχία!

Για δέκατη τρίτη χρονιά φέτος διοργανώνεται στη Σκόπελο το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σκοπέλου για Nέους (SIFFY, Skopelos International Film Festival for Youth), ηλικίας 8 – 18 ετών, που διαρκεί μια εβδομάδα.

Από 23 Ιουλίου - 1 Αυγούστου 2024 και για 13η(!) χρονιά το SIFFY στη Σκόπελο

60 παραγωγοί – σκηνοθέτες (filmmakers) απ’ όλο τον κόσμο καλούνται να συνεργαστούν με 100 παιδιά, τα οποία γίνονται σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και ηθοποιοί στις δικές τους ταινίες μικρού μήκους με θέμα «Λύσεις για την Κλιματική Αλλαγή».

Όλες οι ταινίες  των παιδιών θα προβληθούν την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, 1 Αυγούστου στις 21:00, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου της χώρας Σκοπέλου. Οι καλύτερες από αυτές θα προβληθούν σε φεστιβάλ του εξωτερικού. Παλαιότερες ταινίες έχουν προβληθεί στην Κίνα, την Αγγλία, την Κορέα, την Ισπανία και πολύ γνωστά φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αρκετές από αυτές έχουν κερδίσει κινηματογραφικά βραβεία. Αυτό έδωσε την ευκαιρία σε παιδιά που συμμετείχαν στο φεστιβάλ να ταξιδέψουν στην Κορέα, την Ισπανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη συμμετοχή τους σε άλλα φεστιβάλ.

Με θέμα «Λύσεις για την Κλιματική Αλλαγή» 100 παιδιά με την καθοδήγηση σκηνοθετών απ’ όλο τον κόσμο και την υποστήριξη των διοργανωτών, δημιουργούν ταινίες με θέμα την κλιματική αλλαγή, τις οποίες θα δούμε την Πέμπτη 1η Αυγούστου στο θεατράκι του Δημοτικού Σχολείου. Καλή Επιτυχία!
Δείτε πολλές φωτογραφίες στο facebook allbum

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία