Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Από 19 – 21 Ιουνίου το 6ο Φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο» | Πρόσκληση στους καλλιτέχνες να δηλώσουν συμμετοχή

Φεστιβάλ Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο
6ο Φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο» | Προσκαλούμε τους καλλιτέχνες της Σκοπέλου, αλλά και από όλα τα μέρη της Ελλάδας και άλλων χωρών, οι οποίοι ασχολούνται και αναδεικνύουν με το ταλέντο τους το ιδιαίτερο αυτό μουσικό είδος, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2024.

Φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο»
19, 20 και 21 Ιουνίου 2024
Πληροφορίες και Πρόγραμμα

 

Είμαστε στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινώσουμε ότι το 6ο φεστιβάλ «Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο» ανοίγει και φέτος την αυλαία του από Τετάρτη 19/6/2024 έως και Παρασκευη 21/6/2024, στην Παναγίτσα του Πύργου στην Σκόπελο, μετά από την περσινή επιτυχημένη διοργάνωσή του 5ου φεστιβάλ, το πραγματοποιήθηκε στο νησί μας, με την διοργάνωση του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου και την συνεργασία του Δήμου Σκοπέλου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Για μία ακόμη χρονιά, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα περιλάβει μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, μέσα από τις οποίες θα προβληθεί και θα αναδειχθεί τόσο το ρεμπέτικο τραγούδι, η κατανοηση του, αλλά και οι νέοι δρόμοι εξέλιξής του, όσο και η συμβολή των συμμετεχόντων καλλιτεχνών απά την Ελλάδα και την Σκόπελο, αλλά και άλλων, που θα έρθουν απο άλλα μέρη του Κόσμου, στην γενικότερη ενδυνάμωση του είδους.

Ετσι λοιπόν προσκαλούμε τους καλλιτέχνες, της Σκοπέλου, αλλά και από όλα τα μέρη της Ελλάδας και άλλων χωρών, οι οποίοι ασχολούνται και αναδεικνύουν με το ταλέντο τους το ιδιαίτερο αυτό μουσικό είδος, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2024, για να μας δώσουν τον χρόνο να προετοιμάσουμε το πρόγραμμα.
Σας προσκαλούμε όλους στον τόπο που χτυπά η καρδιά του Ρεμπέτικου, στην Σκόπελο των Βορείων Σποράδων.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
• Πρόσκληση προς τους μαθητές, που θέλουν να παρακολουθήσουν σεμινάρια λαϊκών οργάνων να δηλώσουν επίσης τη συμμετοχή τους σε αυτα εγκαιρα μόλις ανακοινωθούν.

• Πρόσκληση προς κατασκευαστές Λαϊκών Μουσικών Οργάνων στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Ρεμπέτικου «Μέρες Ρεμπέτικου στη Σκόπελο» 2024.

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής
Κώστας Καλαφάτης

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία