Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Συγχαρητήρια δήλωση του Θανάση Φαδάκη για την άνοδο της ομάδας βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου στη Β’ Εθνική

Γιάννης Τσακάλης (προπονητής βόλεϊ): Aυτή η ομάδα δεν είναι κανονική ομάδα, είναι οικογένεια!
Συγχαρητήρια στον προπονητή Γιάννη Τσακάλη, ο οποίος ασχολούμενος με το πραγματικό άθλημα του Βόλεϊ, ανεβάζει κάθε χρόνο τον πήχη, καθιστώντας την ομάδα μας ένα μεγάλο κλαμπ, στη διοίκηση του Α.Ο.Σκοπέλου, αλλά και σε όλους όσους ασχολούνται με τον 'Ομιλο.

Ακόμα ένα βήμα ψηλότερα! Με την άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία η Γυναικεία ομάδα Βόλε¨Ο της Σκοπέλου έγραψε την δική της ιστορία, ανάμεσα στις ομάδες που αγωνίζονται για διάκριση στο Νησιώτικο ανάγλυφο του Αιγαίου.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη φετινή εξαιρετική πορεία σε ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται για τις Νησιωτικές ομάδες χωρίς την πολυτέλεια των εύκολων μετακινήσεων, εγκαταστάσεων και όλων των διευκολύνσεων που έχουν οι ομάδες της ηπειρωτικής χώρας.

Συγχαρητήρια στον προπονητή Γιάννη Τσακάλη, ο οποίος ασχολούμενος με το πραγματικό άθλημα του Βόλεϊ, ανεβάζει κάθε χρόνο τον πήχη, καθιστώντας την ομάδα μας ένα μεγάλο κλαμπ, στη διοίκηση του Α.Ο.Σκοπέλου, αλλά και σε όλους όσους ασχολούνται με τον ‘Ομιλο.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος για την κατάκτηση μεγαλύτερων στόχων, ώστε τα κλαδιά του Αθλητισμού να ανθίζουν για χρόνια στο Νησί μας.

Είμαι βέβαιος ότι όλα τα αθλήματα με την σκληρή δουλειά και δύναμη τον κόσμο του Νησιού να τα στηρίζει, στα γήπεδα και στην θάλασσα, θα συνεχίσουν μια λαμπρή πορεία .

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!

Αθανάσιος Φαδάκης

Υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας

ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Αθανάσιος Φαδάκης

 

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία