Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκόπελο

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Σκόπελο
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΗ, ΩΡΑ 8.00 μ.μ. | ΠΑΡΑΛΙΑ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ) | Θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Σκοπελίτες και Σκοπελίτισσες,

Στις 25 Ιουνίου μετράει το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ, για να είναι δυνατός ο λαός!

Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα κλιμακώσει την αντιλαïκή πολιτική για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με τη συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Το ερώτημα είναι εμείς, οι εργαζόμενοι, οι βιοπαλαιστές, οι νέοι και οι νέες πώς θα τους αντιμετωπίσουμε!

Θα ανεχτούμε τη νέα φοροληστεία, την καθήλωση μισθών και συντάξεων, τους πλειστηριασμούς, την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, το να θεωρείται κόστος η ζωή και η υγεία μας, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τα αιματηρά προαπαιτούμενα του Ταμείου Ανάκαμψης που μας ετοιμάζουν απ΄ την επαύριο των εκλογών; Θα συμβιβαστούμε με τους κινδύνους που γεννά η μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία; Με τα ΝΑΤΟικά σχέδια συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο που αποτελούν αρνητική εξέλιξη για τον ελληνικό λαό και για όλους τους λαούς της περιοχής;

Με πιο δυνατό ΚΚΕ και πιο δυνατό τον λαό καμιά αντιλαϊκή κυβέρνηση δεν είναι παντοδύναμη!

Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων, με συνέπεια, σταθερότητα και μαχητικότητα. Όταν στην προηγούμενη θητεία της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε το 50% των νομοσχεδίων της και το ΠΑΣΟΚ ψήφιζε αντίστοιχα το 70%.

Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει δεσμεύσεις στο σύστημα, η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική. Γι’ αυτό και μπορεί να τα βάλει με τις κυβερνήσεις, την άρχουσα τάξη και τις πολιτικές τους.

Γιατί το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα εξουσίας – διακυβέρνησης με τον λαό στο τιμόνι της εξουσίας, πραγματικό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγεται.

Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μένει ΚΚΕ! Καμία λαïκή ψήφος χαμένη στα «κόμματα μιας χρήσης»!

Με την επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στη Μαγνησία κάνουμε ένα βήμα! Μπορούμε πολλά περισσότερα, με ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ!

Μόνο ο λαός σώζει το λαό στο δρόμο της ανατροπής!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία