Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού Μαγνησίας Καθηνιώτη Ουρανίας σε υπηρεσίες στο Βόλο

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού Μαγνησίας Καθηνιώτη Ουρανία σε υπηρεσίες στο Βόλο
Στο Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας και Β. Σοράδων, στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, την Πυροσβεστική, το Τελωνείο και τους Λιμενεργάτες

Κατά τη διάρκειατης παραμονής της στο Βόλο, για να παραστεί στη ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Ουρανία Καθηνιώτη είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Β. Σποράδων για να συναντήσει και να συνομιλήσει με συναδέλφους της κτηνιάτρους στο Τμήμα Κτηνιατρικής, διαπιστώνοντας ότι κτηνιατρική υπηρεσία είναι υποστελεχωμένη, παρόλο που οι αρμοδιότητες είναι πάρα πολλές και οι συνάδελφοι πρέπει να εργάζονται και εκτός έδρας για να καλύψουν τις ανάγκες όλης της περιφερειακής ενότητας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Παύλο Σταμόπουλο και το γραμματέα κ. Λευτέρη Χριστόπουλο του Συλλόγου Κτηνιάτρων Μαγνησίας, οι οποίοι τόνισαν την αναγκαιότητα μετατροπής του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου σε πρόσωπο δημοσίου δικαίου, ώστε να έχει περισσότερες δικαιοδοσίες για την προστασία του κτηνιατρικού επαγγέλματος. Ακόμα μίλησαν για το νέο νόμο για την διαχείριση των ζώων συντροφιάς και αντάλλαξαν απόψεις για τα σημεία του νόμου που θα πρέπει να τεθούν ξανά σε συζήτηση.

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού Μαγνησίας Καθηνιώτη Ουρανία σε υπηρεσίες στο ΒόλοΑκολούθησε επίσκεψη στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Βόλου, όπου έγινε εκτενής συζήτηση για το πρόβλημα στέγασης των πυροσβεστών που μετακινούνται στα νησιά και για την αναγκαιότητα μετεγκατάστασης της Πυροσβεστικής του Βόλου σε νέο κτίριο.

Στην ομιλία του στο Βόλο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως στο κυβερνητικό σχέδιο έχει συμπεριληφθεί το κτιριακό πρόβλημα της Πυροσβεστικής Βόλου και θα είναι στις άμεσες προτεραιότητες την επομένη μέρα των εκλογών.

Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού Μαγνησίας Καθηνιώτη Ουρανία σε υπηρεσίες στο Βόλο Επίσκεψη της υποψήφιας βουλευτού Μαγνησίας Καθηνιώτη Ουρανία σε υπηρεσίες στο ΒόλοΟι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στο Τελωνείο Βόλου, στους εκτελωνιστές και τους Λιμενεργάτες.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία