Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για την Πανυγειονομική Απεργία

Κέντρο Υγείας Σκοπέλου - Γιατρός
Είμαστε στο πλευρό των υγειονομικών των δημόσιων νοσοκομείων που σήμερα απεργούν. Απέναντι στην πολιτική της ΕΕ, της κυβέρνησης και του υπουργού-μάνατζερ της ιδιωτικής υγείας βρίσκονται τα δίκαια αιτήματά τους τα οποία είναι και αιτήματα των ασθενών.

Αυτό που επείγει σήμερα είναι η άμεση υλοποίησή τους! Επείγει να ενισχυθούν οι δημόσιες δομές υγείας με όλο το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό, να αυξηθούν οι μισθοί και να εξασφαλιστούν ανθρώπινα ωράρια εργασίας.

Επείγει να ενισχυθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, να εξασφαλιστούν αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας, να υπάρχει αποκλειστικά δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους.

Η κυβέρνηση της ΝΔ ούτε θέλει ούτε μπορεί να δώσει λύσεις γι’ αυτό κάθε της μέτρο φορτώνει νέα οικονομικά βάρη στους ασθενείς, μετατρέπει όλο και περισσότερο τα δημόσια νοσοκομεία σε επιχειρήσεις ΑΕ, ενισχύει τον ιδιωτικό τομέα υγείας. Η απάντηση σ’ αυτούς που μετράνε την ανθρώπινη ζωή με ισολογισμούς, κέρδη και ζημιές την ώρα που ο λαός μας μετράει καθημερινά ανθρώπινες ζωές είναι αγώνας και σύγκρουση για την ανατροπή τους!

ΑΘΗΝΑ 17/10/2024

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία