Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Στη Σκόπελο οι υφυπουργοί Ναυτιλίας και Ανάπτυξης | Ο υπέρ Αγοραστού λόγος…

Στη Σκόπελο οι υφυπουργοι Ναυτιλίας και Ανάπτυξης | Ο υπέρ Αγοραστού λόγος...
12-10-2023 | Από την επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Παππά στη Σκόπελο | Ουδέν νεώτερον...
Με απαίτηση Αγοραστού είμαστε εδώ... Ήταν πολύ σκληρός μαζί μου!

Στη Σκόπελο βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς και η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από την δημοτική αρχή, από «παλιούς» και νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους, τους διοικητές Πυροσβεστικής, Λιμενικού και Αστυνομίας και πολλών Σκοπελιτών.

Στη συζήτηση που έγινε στο Ξενία μονοπώλησε το χρόνιο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τον Βόλο και το Μαντούδι, η γραμμή με τη Θεσσαλονίκη, η ενδοσποραδική σύνδεση, η νησιωτικότητα και τα λιμενικά έργα.

Εύσημα στη δημοτική αρχή Περίσση, παραίνεση υπέρ της συνέχειας Αγοραστού

Στη Σκόπελο οι υφυπουργοι Ναυτιλίας και Ανάπτυξης | Ο υπέρ Αγοραστού λόγος...Παίρνοντας τον λόγο ο υφυπουργός κ. Παππάς είπε: «Ξέρω την δουλειά που γίνεται στο νησί σας. Έχετε κάνει τεράστια προσπάθεια και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και γι’ αυτό έχει μεγάλη αξία να δώσετε μία συνέχεια σε αυτό που γίνεται…

Στη Σκόπελο είναι πάνω από 48 έργα στη διαδικασία “ωρίμανσης” και προχωράνε, προϋπολογισμού 42 εκατ. €, ενώ ταυτόχρονα δίνονται πάρα πολλά χρήματα από προγράμματα, όπως ΑΝΑΣΑ Ι και ΙΙ κ.ά. Δόθηκαν 22 εκατ. € σε 300 επιχειρήσεις του νησιού. Αυτό σημαίνει ότι στο νησί κάτι δουλεύει καλά, υπάρχει ένας συγχρονισμός ιδιωτικού τομέα, πρώτου και δευτέρου βαθμού αυτοδιοίκησης και κράτους. Αυτό θέλουμε να ενισχύσουμε και να δυναμώσουμε…

Με απαίτηση Αγοραστού είμαστε εδώ… Ήταν πολύσκληρός μαζί μου!

Στη Σκόπελο οι υφυπουργοι Ναυτιλίας και Ανάπτυξης | Ο υπέρ Αγοραστού λόγος...Στη συζήτηση για τα ακτοπλοϊκά και τη σύνδεση με το Μαντούδι ο υφυπουργός κ. Παππάς είπε:

«Πολλά από τα ζητήματα τα εχούμε συζητήσει με τον Κώστα Αγοραστό, ο οποίος ήταν πολύ σκληρός απέναντί μου για τα θέματα των Βορείων Σποράδων. Μάλιστα με δική του απαίτηση ήρθα στη Σκιάθο και τη Σκόπελο για να δευσμευτώ για το έργο που πρόκειται να κάνουμε… Πρέπει λοιπόν να ξέρουμε ποιον θα έχουμε μπροστά μας για την “θέση – κλειδί”. Τώρα έχω έναν άνθρωπο από τον πολιτικό μου χώρο και δεν μπορώ να γνωρίζω αν εκλεγεί κάποιος άλλος –που δεν πρόκειται να συμβεί αυτό– ποια συνεργασία θα μπορώ να έχω και αν αυτός μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα για αντιπολιτευτικούς λόγους…»

Η υφυπουργός Ανάπτυξης σε θέματα βιομηχανίας κα Μάνη – Παπαδημητρίου είπε ότι «υπάρχει μια αγαστή συνεργασία με τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό, η οποία δεν πρέπει να ανακοπεί… Αυτή η πορεία δεν πρέπει να σταματήσει και να χάσουμε χρόνο, για το καλό της τοπικής κοινωνίας…»

Στη Σκόπελο οι υφυπουργοι Ναυτιλίας και Ανάπτυξης | Ο υπέρ Αγοραστού λόγος...

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία