Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου εκφράζει την αντίθεσή του στο κάθετο μέτρο της τηλεκπαίδευσης

Μαθήτρια, βιβλία (Εσπερινού Γυμνασίου)
Τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά μας και για αυτό απαιτούμε το άνοιγμα των σχολείων εδώ και τώρα.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου θέλουμε να εκφράσουμε την αντίθεση μας στο κάθετο μέτρο της τηλεκπαίδευσης που δεν ευνοεί την παιδαγωγική διαδικασία καθώς στην περιοχή μας οι καιρικές συνθήκες επιτρέπουν τη διεξαγωγή του μαθήματος δια ζώσης. Αυτό που συμβαίνει με τα σχολεία μας εδώ και τρεις εβδομάδες είναι απαράδεκτο από τη στιγμή που το νησί μας δεν έχει υποστεί ζημιες.

Σαφώς και μας λυπεί το γεγονός ότι πολλές περιοχές επλήγησαν και εκφράζουμε την συμπαράσταση μας, είναι ομως επιτακτική ανάγκη τα σχολεια της περιοχής μας να λειτουργήσουν άμεσα, καθώς δεν υπάρχουν λόγοι που να συντρέχουν.

Καθηγητές και παιδιά καλούνται για ακόμα μια φορά να αντιμετωπίσουν καταστάσεις με έντονο το αίσθημα του φόβου και της αβεβαιότητας για το αύριο.

Τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά μας και για αυτό απαιτούμε το άνοιγμα των σχολείων εδώ και τώρα.

Την πρόθεσή μας αυτή την έχουμε γνωστοποιήσει σε όλους τους αρμόδιους φορείς και ευελπιστούμε να εισακουστούν οι φωνές μας και να επιστρέψουν σύντομα τα παιδιά μας στο φυσικό χώρο του σχολείου.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ Σκοπέλου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία