Τετάρτη

23 Οκτωβρίου 2024

Σωματεία και Φορείς της Σκοπέλου: Δεν θα περάσει ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία της κυβέρνησης απέναντι στους εκπαιδευτικούς που ζητούν τα αυτονόητα

Διδασκαλική ομοσπονδία Ελλάδας - Απεργία
Αντί η κυβέρνηση να δώσει λύση στα κρίσιμα προβλήματα, επιλέγει να σέρνει στα πειθαρχικά τους εκπαιδευτικούς που αρνούνται την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική αξιολόγηση παλεύοντας για να υπάρχει ολόπλευρη μόρφωση και ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των μαθητών.

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε στο σκοπελίτικο λαό την κήρυξη ως παράνομης της αυριανής απεργίας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, μετά από προσφυγή της κυβέρνησης της ΝΔ!

Είναι άθλιοι! Ποινικοποιούν το απεργιακό δικαίωμα των δασκάλων των παιδιών μας!

Η απόπειρα φίμωσης της φωνής των εκπαιδευτικών, των δασκάλων του λαού, δεν θα περάσει! Όπως έχουν ανακοινώσει τα σωματεία των εκπαιδευτικών και η ΑΔΕΔΥ, η απεργία αύριο 23 Οκτώβρη όχι μόνο θα γίνει κανονικά, αλλά αφορά και τους καθηγητές!

Δεν θα περάσει το ρεσιτάλ αυταρχισμού και τρομοκρατίας της κυβέρνησης απέναντι στους εκπαιδευτικούς που ζητούν τα αυτονόητα. Αυξήσεις στους μισθούς για να σταματήσει το αίσχος των πρωτοδιόριστων αναπληρωτών των 776€.

Για να σταματήσει το αίσχος να κοιμούνται οι εκπαιδευτικοί στα αμάξια. Για να υπάρχει ασφαλές σχολείο και να μην πέφτουν τα ταβάνια στα κεφάλια των παιδιών μας.

Αντί η κυβέρνηση να δώσει λύση σε αυτά τα κρίσιμα προβλήματα, επιλέγει να σέρνει στα πειθαρχικά τους εκπαιδευτικούς που αρνούνται την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική αξιολόγηση παλεύοντας για να υπάρχει ολόπλευρη μόρφωση και ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των μαθητών.

Αντί η κυβέρνηση να αυξήσει την κρατική χρηματοδότηση για την Παιδεία, χρηματοδοτεί όλο και περισσότερο την εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους και την εμπλοκή της στην ανθρωποσφαγή του παλαιστινιακού λαού.

  • Δεν θα περάσει η νέα αντεργατική επίθεση της κυβέρνησης!
  • Κανείς μόνος – Όλοι στον αγώνα – Όλοι στα Συνδικάτα!
  • Δυναμώνουμε τον απεργιακό ξεσηκωμό για καλύτερες συνθήκες δουλειάς, για Συλλογικές Συμβάσεις, για αυξήσεις στους μισθούς.
  • Για αποκλειστικά Δημόσια Υγεία και Παιδεία και όχι για του πολέμου τα σφαγεία.

ΣΩΜΑΤΕΙΑ – ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Όλοι στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 20 Νοέμβρη!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία