Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Καλή δύναμη στις μαθήτριες και στους μαθητές που δίνουν τη μάχη των Πανελλαδικών! Ψηλά το κεφάλι!

Μαθητές - εξετάσεις
Τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε με την προσωπική και κυρίως με τη συλλογική προσπάθεια και αγώνα!

Η «Λαïκή Συσπείρωση» Σκοπέλου, εύχεται υγεία και καλή δύναμη σε κάθε μαθήτρια και μαθητή του ΕΠΑΛ,  του  ΓΕΛ Σκοπέλου, των Λυκειακών Τάξεων Γλώσσας που ξεκινούν από την Πέμπτη τη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, γιατί τους βλέπουμε να μεγαλώνουν, να κάνουν όνειρα για το δικαίωμα στη μόρφωση μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα παιδείας, αλλά και για το δικαίωμα στο μέλλον με πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με σύγχρονα δικαιώματα, σε έναν κόσμο χωρίς πολέμους για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που μπαίνουν σ΄ αυτόν τον αγώνα, βίωσαν  τα δύο προηγούμενα χρόνια την κυβερνητική αδιαφορία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που τους στέρησε πολλές ώρες ζωντανής διδασκαλίας, για να μη χαθεί κάνα σεντ από τους «επενδυτές»…

Βγήκαν όμως νικητές και παρέδωσαν μαθήματα το προηγούμενο διάστημα διαδηλώνοντας τα πιο αγνά τους αισθήματα στις πολύμορφες  κινητοποιήσεις για να μη συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα των Τεμπών, για να εμπεδωθεί ότι η ζωή δεν πρέπει να θεωρείται  κόστος.

Ο δρόμος της ζωής για όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια τη γνώση, την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!

Τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε με την προσωπική και κυρίως με τη συλλογική προσπάθεια και αγώνα!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι! Υγεία και Καλή δύναμη σε όλους και όλες!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Σκόπελος,  29/5/2023

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία