Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Τσουκαλάς Μιχάηλ Άγγελος | υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «το νησί μας πρώτα – δημιουργία ξανά»

Τσουκαλάς Μιχάηλ Άγγελος | υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «το νησί μας πρώτα - δημιουργία ξανά»
...αποφάσισα να συμμετάσχω στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία, αλλά κυρίως την όρεξη και διάθεση για παραγωγική δουλειά στην Σκόπελο, στο νησί μας.

Ονομάζομαι Τσουκαλάς Μιχάηλ Άγγελος και με μεγάλη μου χαρά πριν λίγες μέρες αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Σταμάτη Περίσση να θέσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτώβρη.

Είμαι απόφοιτος Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς με μεταπτυχιακό δίπλωμα στα Διεθνή Ναυτιλιακά και Χρηματοοικονομικά από το University of Reading στην Αγγλία. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στην Σκόπελο, στον τομέα του τουρισμού, διευθύνοντας εταιρία διαχείρισης και συμβούλων διαχείρισης τουριστικών μονάδων.

Εκτιμώντας ότι η προσπάθεια που έχει υλοποιηθεί από την δημοτική αρχή για την προβολή και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας είναι αδιαμφισβήτητη, αποφάσισα να συμμετάσχω στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας προσφέροντας τις γνώσεις, την εμπειρία, αλλά κυρίως την όρεξη και διάθεση για παραγωγική δουλειά στην Σκόπελο, στο νησί μας.

Ο συνδυασμός μας «το νησί μας πρώτα – δημιουργία ξανά» αποτελούμενος από έμπειρο δυναμικό αλλά και νέους ανθρώπους με σύγχρονες ιδέες και απόψεις, εγγυάται άλλη μία επιτυχημένη περίοδο με ακόμη περισσότερα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερο τουρισμό στο μοναδικό νησί μας.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία