Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Θερμής υποδοχής έτυχε το κλιμάκιο υποψηφιών της παράταξης «Σκόπελος, όλοι μαζί!» στον Πάνορμο

Θερμής υποδοχής έτυχε το κλιμάκιο υποψηφιών της παράταξης «Σκόπελος, όλοι μαζί!» στον Πάνορμο
Από αριστερά: Φίλιππος Χήρας, Μάχη Κλωνάρη - Κούβαρη, Χαράλαμπος Στιβαχτής, Δημήτρης Ευσταθίου, Γιώργος Πατσής, Κωνσταντουδάκη - Σκαπινάκη Αγγελική, Αντώνης Σκλάβος
Δημήτρης Ευσταθίου: Ήρθε η στιγμή οι σκέψεις και οι ιδέες να γίνουν πράξεις. Οι συζητήσεις στα καφενεία, στα σπίτια και στις πλατείες να αποκτήσουν υπόσταση. Με σχέδιο και σκληρή δουλειά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε δημότη.

Τον Πάνορμο Σκοπέλου επισκέφθηκαν υποψήφιοι και υποψήφιες της παράταξης «Σκόπελος, όλοι μαζί!» με επικεφαλής τον υποψήφιοι Δήμαρχο Δημήτρη Ευσταθίου.

Το κλιμάκιο συζήτησε με κατοίκους και επιχειρηματίες του πανέμορφου οικισμού και με το σύνθημα «Όλοι μαζί – Τολμάμε – Αλλάζουμε» ανέπτυξαν τις θέσεις της παράταξης και το πρόγραμμα σε περίπτωση που ο σκοπελίτικος λαός τους δώσει την εντολή για την διοίκηση του Δήμου στις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Ενωμένοι πάμε να αλλάξουμε τον τόπο μας, να τον δούμε όπως τον ονειρευτήκαμε, σαν παιδιά, σαν νέοι, σαν γονείς, σαν εργαζόμενοι.

Ήρθε η στιγμή οι σκέψεις και οι ιδέες να γίνουν πράξεις. Οι συζητήσεις στα καφενεία, στα σπίτια και στις πλατείες να αποκτήσουν υπόσταση. Με σχέδιο και σκληρή δουλειά να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε δημότη.

Για μια Σκόπελο που θα γυρίσει σελίδα, για μία Σκόπελο, που αλλάζει και την αλλάζουμε όλοι μαζί.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία