Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Παλαιολόγου Γαρυφαλιά: Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας για να καταφέρουμε να κάνουμε μαζί την Σκόπελο το νησί που αξίζει…

Παλαιολόγου Γαρυφαλιά Ρηγίνα: Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να κάνουμε μαζί την Σκόπελο το νησί που αξίζει και πρέπει να είναι
Επέλεξα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Ρόδιου διότι στο πρόσωπο του βλέπω έναν άνθρωπο δυναμικό, ειλικρινή, έντιμο, με όρεξη για δουλειά και πάνω απ' όλα με αγάπη και όραμα για τον τόπο και τους συμπολίτες του.

Ονομάζομαι Παλαιολόγου Γαρυφαλιά Ρηγίνα. Είμαι απόφοιτη του τμήματος λογιστικής και χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και φοιτήτρια μεταπτυχιακού του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη τραπεζική, λογιστική και χρηματοοικονομική. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι πάνω στο αντικείμενο της λογιστικής και παράλληλα δραστηριοποιούμαι στον τομέα του τουρισμού.

 

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος διότι θέλω να ασχοληθώ ενεργά με τον τόπο μου και την εξέλιξή του. Οφείλουμε κι εμείς ως νέοι άνθρωποι με όρεξη να καταπιαστούμε με τα προβλήματα του νησιού μας δίνοντας καίριες λύσεις σε αυτά. Είναι επιτακτική ανάγκη να υλοποιηθούν σημαντικά έργα αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας καθώς και να ενισχυθούν οι τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Επέλεξα να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Βασίλη Ρόδιου διότι στο πρόσωπο του βλέπω έναν άνθρωπο δυναμικό, ειλικρινή, έντιμο, με όρεξη για δουλειά και πάνω απ’ όλα με αγάπη και όραμα για τον τόπο και τους συμπολίτες του.

Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την ψήφο σας για να καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να κάνουμε μαζί την Σκόπελο το νησί που αξίζει και πρέπει να είναι.

Παλαιολόγου Γαρυφαλιά Ρηγίνα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Λαϊκή Συσπείρωση
Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Ρόδιος

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία