Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Μαρία Κοσμά: Σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για ένα δήμο που θα αντιμετωπίζει τους πολίτες του ισότιμα

Μαρία Κοσμά: Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να με τιμήσετε με την ψήφο σας για ένα δήμο που θα αντιμετωπίζει τους πολίτες του ισότιμα
Αποφάσισα να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Σκόπελος, όλοι Μαζί!» και υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Ευσταθίου, ο όποιος μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Πιστεύω πως ο τόπος μας αξιοποιεί ένα πολύ μικρό ποσοστό από το ανθρώπινο δυναμικό του, το φυσικό κάλλος και από την πολιτιστική κληρονομιά του. Με αιχμή του δόρατος τον τουρισμό αλλά και χωρίς να αφήνουμε έξω κανέναν άλλο τομέα, όπως περιβάλλον, πρωτογενή παραγωγή, πολιτιστική κληρονομιά και με ό,τι άλλο έχει απλόχερα προικιστεί αυτός ο τόπος από τη φύση και την ιστορία του, θα πρέπει ο Δήμος Σκοπέλου να αλλάξει και να προσαρμοστεί στις ανάγκες της εποχής μας.

Να έρθουν στο προσκήνιο νέοι άνθρωποι με φρέσκες ιδέες, γνώσεις και όραμα, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με προσωπικά συμφέροντα και μπορούν να αποδείξουν ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν «αυθεντίες» και ότι τελικά το μόνο πράγμα που μπορεί και πρέπει να είναι μονόδρομος να είναι το Ηθος.

Επίσης ένα από τα σπουδαιότερα κομμάτια που πρέπει να επενδύσουμε όλοι μας είναι η νεολαία μας και να τους δώσουμε τα εφόδια αλλά και τα κίνητρα να παραμείνουν στον τόπο μας και να μεγαλουργήσουν.

Έτσι αποφάσισα να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Σκόπελος, όλοι Μαζί!» και υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Ευσταθίου, ο όποιος μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Κοσμά Μαρία του Γεωργίου

απόφοιτος της κρατικής σχολής Ειδικός Τραπεζικών Εργασιών, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, εργαζόμενη στον τουρισμό στο κλάδο της εστίασης, των δημοσίων σχέσεων και στα επαγγελματικά τουριστικά σκάφη από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, με πολλά σεμινάρια που αφορούν τον τουρισμό και την εξυπηρέτηση πελατών, ενεργό μέλος στον πολιτιστικό οργανισμό και στη θεατρική ομάδα αλλά και σε όλες τις παρουσιάσεις που έχουν γίνει για την ανάδειξη και προβολή του νησιού μας, πολλές φορές πιστοποιημένη σε σεμινάρια πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ και μέλος του Δ.Σ. του πρώτου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου.

Σας ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας για ένα δήμο που θα αντιμετωπίζει τους πολίτες του ισότιμα.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία