Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Μαγδαληνή (Λίνα) Λεμονή – Γκίκα | Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σκόπελος, όλοι μαζί!» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ευσταθίου

Μαγδαληνή (Λίνα) Λεμονή - Γκίκα | Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Σκόπελος, όλοι μαζί!» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Ευσταθίου
Στις εκλογές του Οκτώβρη συντάσσομαι με την ομάδα του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ευσταθίου και την παράταξη «Σκόπελος όλοι μαζί», γιατί πιστεύω ότι το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανήκει στους πολίτες κι όχι στους «πολιτικούς».

Μαγδαληνή (Λίνα) Λεμονή – Γκίκα

Γεννήθηκα το 1976 στο Βόλο όπου και κατοικούσα μέχρι το 2003.

Η αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου, τη Σκόπελο, ήταν που μ’ έκανε να μετοικήσω στο νησί.

Εργάζομαι ως ελεύθερη επαγγελματίας, αλλά και ως ιδιωτική υπάλληλος κατά τους θερινούς μήνες σε ξενοδοχειακή μονάδα του νησιού μας.

Αποφοίτησα από ΙΙΕΚ με ειδικότητα Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Μικρομεσσαίων Επιχειρήσεων.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά ξεκινά το 2011 ως μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Σκοπέλου και εν συνεχεία το 2014 ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου Σκοπέλου.

Από το 2014 μέχρι και σήμερα είμαι μέλος και γραμματέας των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκοπέλου, μαχόμενη για το καλύτερο των σχολικών μας μονάδων και κατ’ επέκταση της νεολαίας μας.

Το 2015 συνυπογράφω ως ιδρυτικό μέλος το νέο καταστατικό και την έναρξη του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Σκοπέλου και από το 2016 ενεργά πλέον, ασχολούμαι με τα παιδιά στο μάθημα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Συλλόγου.

Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ ενεργά στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές γιατί η καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μου, αλλά κυρίως με τους νέους και παιδιά, τον εκπαιδευτικό και πολιτιστικό χώρο, μου έδωσαν το κίνητρο να προσφέρω ακόμη περισσότερα στο κοινωνικό σύνολο της Σκοπέλου.

Η τουριστική, η εκπαιδευτική, η αθλητική και η πολιτιστική ανάκαμψη του νησιού μας, καθώς και οι υποδομές υγείας είναι από τις άμεσες προτεραιότητές μου για τον τόπο μας.

Στις εκλογές του Οκτώβρη συντάσσομαι με την ομάδα του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Ευσταθίου και την παράταξη «Σκόπελος όλοι μαζί», γιατί πιστεύω ότι το έργο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανήκει στους πολίτες κι όχι στους «πολιτικούς».

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία