Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Κωνσταντίνος Π. Λεμονής | υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σκόπελος, όλοι μαζί! – Δημήτρης Ευσταθίου

Κωνσταντίνος Π. Λεμονής | υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σκόπελος, όλοι μαζί! - Δημήτρης Ευσταθίου
Eσείς θα αποφασίσετε, ποιος από όλους είναι ικανότερος να πραγματοποιήσει για το νησί μας αυτά που σκέφτεται ο καθένας από εμάς, ποιος έχει την ΘΕΛΗΣΗ να αγωνιστεί για να παραδώσει τον τόπο μας στον «Στάθη» καλύτερο και με προοπτική.

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Με αυτή τη δημοσίευση επιθυμώ να σας γνωρίσω ότι στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές αποφάσισα να συμμετάσχω θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση του Συνδυασμού ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Zούμε σε μια μικρή κοινωνία και ο καθένας μας γνωρίζει τον άλλον «απέξω και ανακατωτά».

Eσείς θα αποφασίσετε,

ποιος από όλους είναι ικανότερος να πραγματοποιήσει για το νησί μας αυτά που σκέφτεται ο καθένας από εμάς, ποιος έχει την ΘΕΛΗΣΗ να αγωνιστεί για να παραδώσει τον τόπο μας στον «Στάθη» καλύτερο και με προοπτική.

Aπό αυτό το βήμα θέλω να σας καλέσω να στηρίξετε τον Συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ενός συμπατριώτη μας που μετά από 4 χρόνια μαζί του μπορώ νε εγγυηθώ για το άμεμπτο του χαρακτήρα του αλλά και την θέληση και ικανότητά του να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει μέσω του Συνδυασμού μας.

Επιλέξτε από τους υποψήφιους Συμβούλους του Συνδυασμού όποιον επιθυμείτε, σημειώνοντας ότι όλοι οι συμπορευόμενοί μου είναι άξιοι και ικανοί να προσφέρουν τα καλύτερα για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση

Κων. Π. Λεμονής

υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σκόπελος, όλοι μαζί! – Δημήτρης Ευσταθίου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία