Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Κοινή δήλωση Ραμαντάνη – Αναγνώστου για το άρθρο του κ. Γ. Πατσή

Μανώλης Ραμαντάνης (τέως επικεφαλής της Λαΐκής Συσπείρωσης - πρ. Δημοτικός Σύμβουλος) Γιώργος Αναγνώστου (Δημοτικός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος)
Γιώργος Αναγνώστου και Μανώλης Ραμαντάνης

Διαβάσαμε σε άρθρο του κ. Γ. Πατσή, τέως προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι «βάλαμε πλάτη» σε προηγούμενη δημοτική αρχή για τα έργα αποκατάστασης από τις πλημμύρες του 2015.

Για την ιστορία θέλουμε να επισημάνουμε στον κ. Πατσή τα  εξής:

  • Από τη δημιουργία της (2010) η Λαική Συσπείρωση «έβαζε πλάτη» για να στηρίξει  την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του Σκοπελίτικου λαού και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥ, με ολοκληρωμένο και επιστημονικά τεκμηριωμένο  πρόγραμμα, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.  Είναι γνωστό και στις πέτρες ακόμη ότι,  με συνεχείς παρεμβάσεις μας εγκαλούσαμε –και συνεχίζουμε να εγκαλούμε– Κυβερνήσεις, Περιφέρεια και  τις δημοτικές αρχές που δεν έλαβαν –και δεν έχουν λάβει– κανένα μέτρο για την αντιπλημμυρική προστασία του νησιού, με συνέπεια να υποστούμε τεράστιες ζημιές, με ενδεχόμενο κίνδυνο επανάληψης της καταστροφής σε χειρότερο βαθμό. Είναι Η ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που συνεχίζεται και σήμερα, όπως με τραγικό τρόπο είδαμε τον τελευταίο μήνα στη Θεσσαλία, ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΓΑΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.
  • Σταθήκαμε επίσης, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, απέναντι στα «ψίχουλα» που διετίθεντο κατά καιρούς για μέτρα πρόληψης και έργα αποκατάστασης από τις εκάστοτε Κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως χρώματος και σύνθεσης, και τη νεοδημοκρατική περιφερειακή αρχή του κ. Αγοραστού, όπως και τώρα κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση –ΠΑΛΙ Η ΜΟΝΗ– σε Δήμο και Περιφέρεια. Διεκδικήσαμε σθεναρά, μάλιστα, σε όλα τα όργανα κρατική χρηματοδότηση όλου του ύψους των ζημιών του 2015 (18.000.000, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κλιμακίου του ΤΕΕ) και την κάλυψη στο 100% όλων των πληγέντων.

Σκόπελος, 02/10/2023

Μανώλης Ραμαντάνης (τέως επικεφαλής της Λαΐκής Συσπείρωσης – πρ. Δημοτικός Σύμβουλος)

Γιώργος Αναγνώστου (Δημοτικός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος)

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία