Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Καραθανάσης Νίκος: Συμπορευόμαστε με την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Βασίλη Ρόδιο και σας ζητάμε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας

Καραθανάσης Νίκος: Συμπορευόμαστε με την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Βασίλη Ρόδιο και σας ζητάμε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας
Για να παλέψουμε να αποκτήσει η Σκόπελος θωράκιση και δομές. Για να φτάσουμε την Σκόπελο εκεί που της αξίζει και την ονειρευόμαστε.

Αγαπητοί συμπατριώτες, συμπατριώτισσες

Είμαι 29 ετών ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της αγροτικής παράγωγης, μέλος του Δ.Σ του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκοπέλου και αθλητής στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο Σκοπέλου τα τελευταία 15 χρόνια. Έχω σπουδάσει φυτική παράγωγη στην Θεσσαλονίκη.

Ως νέος άνθρωπος με κοινωνικές ανησυχίες όπως όλοι, έχω συμμετάσχει σε πολλούς διάλογους και πολλές διαμαρτυρίες για θέματα όπως η υγεία, η πρωτογενής παραγωγή, το περιβάλλον και ο αθλητισμός. Τελευταία μου συμμέτοχη ήταν στην συγκέντρωση των πλημμυροπαθών στον τόπο καταγωγής μου τα Τρίκαλα. Από εκεί έβγαλα πολλά επιπλέον συμπεράσματα. Ό,τι και να μας υπόσχονται, ό,τι και να μας τάζουν, όποια πλασματική ανάπτυξη και πρόοδο και να θέλουν να μας ταΐσουν, είμαστε εγκαταλελειμμένοι και απροστάτευτοι. Με ελλιπέστατη δημόσια υγεία, μηδενική αντιπλημμυρική, αντιπυρική, αντισεισμική θωράκιση, υποστελεχωμένες υπηρεσίες, ψίχουλα σε αθλητισμό και πολιτισμό, ανύπαρκτη ανακύκλωση και μια τουριστική προβολή που αποφασίζουν λίγοι για όλους. Όλα αυτά βεβαία προστίθενται στα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Σε όλα αυτά η δύναμη που στεκόταν, στέκεται και θα συνεχίζει να στέκεται απέναντι σε όσους αδιαφορούν ή τα προσπερνούν και θα μάχεται για την λύση τους είναι η Λαϊκή Συσπείρωση. Το έχει αποδείξει τόσα χρόνια σε κάθε δημοτικό συμβούλιο.

Για αυτό εγώ όπως και πολλοί νέοι, αλλά και πιο έμπειροι άνθρωποι στα κοινά συμπορευόμαστε με την Λαϊκή Συσπείρωση και τον Βασίλη Ρόδιο και σας ζητάμε να μας στηρίξετε με την ψήφο σας. Για να παλέψουμε να αποκτήσει η Σκόπελος θωράκιση και δομές. Για να φτάσουμε την Σκόπελο εκεί που της αξίζει και την ονειρευόμαστε. 

Καραθανάσης Νικόλαος του Δημητρίου,

Παραγωγός-ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος ΔΣ Αγροτικού Συνεταιρισμού, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Λαϊκή Συσπείρωση – Βασίλης Ρόδιος

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία