Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Η πρώην αντιδήμαρχος Σκοπέλου Μάχη Κλωνάρη – Κούβαρη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Σκόπελος, όλοι μαζί!» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δ. Ευσταθίου

Η πρώην αντιδήμαρχος Σκοπέλου Μάχη Κλωνάρη – Κούβαρη υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Σκόπελος, όλοι μαζί!» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δ. Ευσταθίου
Είμαι η μάχιμη Μάχη που ζητά την ψήφο σας για ένα καλύτερο αύριο, μια ψήφο που θα τιμήσει εμένα αλλά και τον συνδυασμό: «Σκόπελος όλοι μαζί» με Υποψήφιο  Δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Ευσταθίου.

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Μετά από 4 χρόνια προσωρινής αποχής από τα κοινά αλλά και χρήσιμου διαστήματος για ανασυγκρότηση των δυνάμεων μου, αποφάσισα συνειδητά να είμαι εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημητρίου Ευσταθίου στις Δημοτικές εκλογές του 2023. Αισθάνομαι χρέος για τον τόπο που μεγάλωσα και τώρα μεγαλώνουν τα παιδιά μου να συνεχίσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο, ηθικό και ανθρώπινο.

Διετέλεσα Αντιδήμαρχος Σκοπέλου επί 5 συναπτά έτη από το 2014 – 2019, πρόεδρος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και υπεύθυνη της Πολιτικής Προστασίας.

Γνωρίζοντας πώς είναι να παλεύεις με την καθημερινότητα και πόσο υπεύθυνος πρέπει να είναι κάποιος σε κρίσιμες στιγμές, δηλώνω παρούσα για μια ακόμη φορά.

Είμαι μητέρα, επιχειρηματίας, έχω πλήρη συναίσθηση των προβλημάτων που επικρατούν σε όλους τους τομείς του δημόσιου βίου αλλά και έτοιμη να παλέψω για να τα αντιμετωπίσω. Εξάλλου φίλες και φίλοι, συμπατριώτες και συμπατριώτισσες του πανέμορφου νησιού μας δεν ξεχνώ στιγμή τα όσα ζήσαμε όλοι μας  τα χρόνια που βρισκόμουν στην θέση της Αντιδημάρχου.

Μάχη ΚλωνάρηΑντιμετώπισα με την τότε Δημοτική αρχή πρωτόγνωρες καιρικές συνθήκες, σας θυμίζω την θεομηνία του 2015, την σφοδρή χιονόπτωση του 2017, την δασική πυρκαγιά του 2019 και τόσα άλλα προβλήματα τα οποία θεωρώ ότι αντιμετώπισα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Beach Volley Masters 2015 – Διοργάνωση στη Σκόπελο με πανελλήνια εμβέλεια…

Επίσης, παλέψαμε με όλη την τότε δημοτική αρχή και κατορθώσαμε να  φέρουμε στο νησί μας σημαντικά έργα, παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Για όλα αυτά αισθάνομαι υπερήφανη αλλά και  έτοιμη να συμπορευθώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Ευσταθίου, τον οποίο ακολουθεί μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος, τις αξίες  αλλά και το όραμα τους για να πράξουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας.

Μάχη Κλωνάρη
Πολιτικός Γάμος στον Αμάραντο

Είμαι η μάχιμη Μάχη Κλωνάρη που ζητά την ψήφο σας για ένα καλύτερο αύριο, μια ψήφο που θα τιμήσει εμένα αλλά και τον συνδυασμό: «Σκόπελος όλοι μαζί» με Υποψήφιο  Δήμαρχο τον κ. Δημήτρη Ευσταθίου.

Με εκτίμηση,

Μάχη Κλωνάρη – Κούβαρη

Ελεύθερος Επαγγελματίας (Πτυχιούχος εφαρμογών αισθητικής)

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία