Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Απαράδεκτος ο εμπαιγμός των εργαζομένων στην «Κοινωφελή»!

Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου
«Παραπλανημένος» από τους βουλευτές της ΝΔ θα πρέπει να αισθάνεται και ο δήμαρχος κ. Περίσσης, που διαβεβαίωνε πριν λίγες μέρες στα «σόσιαλ μίντια» ότι υπεγράφη 4μηνη παράταση… 

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Με μια κυνική ανακοίνωση πέντε σειρών, το Υπουργείο Εργασίας έδωσε χθες 27/7/2023 τη χαριστική βολή στις ελπίδες των εργαζομένων στην «Κοινωφελή» της ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ για παραμονή στην εργασία, ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση του Προγράμματος, ενώ πριν λίγες μέρες τα διάφορα κυβερνητικά «παπαγαλάκια» τους άφηναν ελπίδες ότι το Πρόγραμμα θα συνεχιστεί.

Σ΄ αυτόν τον εμπαιγμό συνέπραξαν -μη παίρνοντας καμιά αγωνιστική πρωτοβουλία και καθησυχάζοντας τους εργαζόμενους- η ΚΕΔΕ και οι δημοτικές αρχές. Είναι αυτοί που προ ημερών έχυναν κροκοδείλια δάκρυα ότι με τη λήξη του προγράμματος οι Δήμοι θα ξεγυμνωθούν από προσωπικό και τώρα δεν έχουν βγάλει μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας γα τα μάτια του κόσμου.

«Παραπλανημένος» από τους βουλευτές της ΝΔ θα πρέπει να αισθάνεται και ο δήμαρχος κ. Περίσσης, που διαβεβαίωνε πριν λίγες μέρες στα «σόσιαλ μίντια» ότι υπεγράφη 4μηνη παράταση… 

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως οι εργαζόμενοι τίποτε δεν έχουν να περιμένουν από το εμπόριο ελπίδας των κυβερνήσεων του κεφαλαίου και των υποτακτικών τους δημοτικών αρχών, που οδηγεί στο Ταμείο Ανεργίας (κι αυτό αν το δικαιούνται…).

Είναι μονόδρομος η οργάνωση της πάλης τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με συλλογικές συμβάσεις, σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα και πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς.

Στον αγώνα αυτόν η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι μπροστά,  εκεί θα  καταθέσει την   ψήφο των εργαζομένων στις επικείμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, για να δυναμώσει η φωνή τους, να γίνουν πιο έντονες οι διεκδικήσεις τους μέσα και κυρίως έξω από τα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Σκόπελος,  28/7/2023

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία