Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Βόλεϊ Γυναικών Α.Ο. Σκοπέλου | Το ταξίδι στη Β’ Εθνική ξεκινάει το Σάββατο..!

Α.Ο. Σκοπέλου βόλεϊ γυναικών
Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ | ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 19:30 | ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Το ταξίδι στην Β’ Εθνική ξεκινάει το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 19:30, όπου η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου θα αντιμετωπίσει στο κλειστό γυμναστήριο την πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, σε έναν αγώνα για το πρωτάθλημα ΕΣΠΕΚΕΛ Β’ Εθνικής, μια κατηγορία στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα της Σκοπέλου.

«Περιμένουμε όλους εσάς που είστε συνέχεια δίπλα μας, να γεμίσετε το γήπεδο ακόμη μια φορά και να χαρούμε όλοι μαζί όμορφες αθλητικές στιγμές!» είναι το κάλεσμα του προπονητή Γιάννη Τσακάλη γι΄αυτόν το πρώτο αγώνα – ορόσημο για την ιστορία του βόλεϊ της Σκοπέλου.

Ζητάμε τη στήριξη των επιχειρηματιών και του φίλαθλου κόσμου

Γιάννης Τσακάλης (προπονητής βόλεϊ): Aυτή η ομάδα δεν είναι κανονική ομάδα, είναι οικογένεια!Νέα κατηγορία, περισσότεροι αγώνες, αυξημένα έξοδα και ο προπονητής Γιάννης Τσακάλης ζητάει την στήριξη όλων για την νέα αθλητική πορεία της ομάδας.
«…η παραπάνω κατηγορία και σε συνδυασμό με τις πάντα κοστοβόρες μετακινήσεις όλων των νησιωτικών ομάδων δημιουργεί αυξημένα έξοδα και υποχρεώσεις. Σε αυτό κόμματι ζητάμε από τις επιχειρήσεις του νησιού μας, αλλά και από τον φίλαθλο κόσμο της Σκοπέλου να μας στηρίξει, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, μέσω συνδρομών, αγοράς λαχνών λαχειοφόρων, συμμετοχή σε χορούς και συνεστιάσεις… Ακόμα θέλω να πω ότι μετά την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου, δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις επιχειρήσεις να διαφημιστούν με μπάνερ στο γήπεδο και να βοηθήσουν την όλη μας προσπάθεια.
Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ιδιαίτερα και να ευχαριστήσω την διεύθυνση του Ionia hotel, η οποία είναι ο μέγας χορηγός μας και είναι έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια!»

Στο ενδιαφέρον πρωτάθλημα βόλεϊ Γυναικών της Β’ Εθνικής παίρνουν μέρος οι παρακάτω δέκα ομάδες:

Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ
Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ
Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΦΙΛ/ΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΦΟΙΒΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Α.Ο. Σκοπέλου βόλεϊ γυναικώνΒ’ Εθνική, Βόλεϊ Γυναικών | Α.Ο. Σκοπέλου – Ολυμπιακός Βόλου | Σάββατο 4 Νοεμβρίου – 19:30 | Κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία