Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Βόλεϊ – ΕΣΠΕΚΕΛ | Διεξαγωγή Σωματομετρήσεων Κοριτσιών στη Σκόπελο

Βόλεϊ - ΕΣΠΕΚΕΛ | Διεξαγωγή Σωματομετρήσεων Κοριτσιών στη Σκόπελο
Στο πλαίσιο της αναζήτησης - ανακάλυψης νέων ταλέντων πραγματοποιήθηκαν σωματομετρήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου σε αθλήτριες δημοτικού και γυμνασίου, οι οποίες ανήκουν στο δυναμικό της ακαδημίας βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου

Τις σωματομετρήσεις επιμελήθηκε κλιμάκιου του ΕΣΠΕΚΕΛ με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό προπονητή Πέτρο Πνάκα, ο οποίος στο τέλος των τεστ μιλώντας στις αθλήτριες τις ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και τόνισε την ανάγκη για πολλή δουλειά στις προπονήσεις, υπομονή και επιμονή για να έρθει η εξέλιξη στο άθλημα του αγαπούν.

Βόλεϊ - ΕΣΠΕΚΕΛ | Διεξαγωγή Σωματομετρήσεων Κοριτσιών στη Σκόπελο
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πνάκας και ο προπονητής του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και της ακαδημίας του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης ευχαρίστησε τον ομοσπονιακό προπονητή Πέτρο Πνάκα για την επίσκεψή του στη Σκόπελο, γιατί όπως τόνισε είναι πρώτη φορά που έρχεται στο νησί ομοσπονδιακός προπονητής και αυτό αποτελεί τιμή, ενώ οι δύο άνδρες έδωσαν ραντεβου για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τους μεταξύ τους σημαντικούς αγώνες, αφού ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός Σύλλογος και ο Α.Ο. Σκοπέλου θα είναι, με τα σημερινά δεδομένα, οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α2.

Βόλεϊ - ΕΣΠΕΚΕΛ | Διεξαγωγή Σωματομετρήσεων Κοριτσιών στη Σκόπελο

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία