Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Στο τέλος μιας επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Γιώργος Κοχύλης ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους με την πορεία των ομάδων μας

Στο τέλος μιας επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Γιώργος Κοχύλης ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους με την πορεία των ομάδων μας
«Όλοι μαζί πιο δυνατοί τη νέα χρονιά» τονίζει ο Γιώργος Κοχύλης, οποίος μας λέει ότι «το “ευχαριστώ” είναι λίγο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας στηρίζουν έμπρακτα και με ενθουσιασμό τις ομάδες μας και το ερασιτεχνικό αθλητισμό στο νησί».

Βρισκόμαστε ήδη στο τέλος μιας, καθ΄ομολογία, επιτυχημένης αθλητικής χρονιάς και στο σχεδιασμό της νέας και ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου Γιώργος Κοχύλης, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους με την πορεία των ομάδων μας, γονείς, αθλητές, προπονητές, χορηγούς – υποστηρικτές της ομάδας, αλλά και τους φίλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

«Όλοι μαζί πιο δυνατοί τη νέα χρονιά» τονίζει ο Γιώργος Κοχύλης, οποίος μας λέει ότι «το “ευχαριστώ” είναι λίγο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στηρίζουν έμπρακτα και με ενθουσιασμό τις ομάδες μας και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στο νησί».

Με αγώνες στίβου ακαδημιών έκλεισε η επιτυχημένη, σε όλα τα αθλήματα, χρονιά του Α.Ο. Σκοπέλου

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω -συνεχίζει ο Πρόεδρος- τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στις ακαδημίες και τις αγωνιστικές ομάδες, οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην “μεγάλη αγκαλιά” του Α.Ο. Σκοπέλου. Μετράμε και φιλοδοξούμε να το αυξήσουμε, περίπου 300 παιδιά στις ακαδημίες μας και η Διοίκηση βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τους προπονητές των αθλημάτων με σκοπό τη μύηση στα αθλήματα που επιλέγουν, αλλά και την στελέχωση των ομάδων μας που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα.
Είναι για εμάς πρωτεύον το να εμβαθύνουμε στις μικρές ηλικίες και να αναδεικνύουμε τους επόμενους πρωταγωνιστές με στόχο οι ομάδες να απαρτίζονται σε κάθε τμήμα της από δικά της παιδιά, που να μπορούν να σταθούν με τον καιρό στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό θα είναι και η οποία ανταμοιβή μας στο τέλος.»
[…]

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας

«Ευχαριστίες πολλές και στους “χορηγούς” μας, μικρούς, μεγάλους και “ανώνυμους”. Κάθε προσφορά στον Όμιλό είναι πολύτιμη και μας δίνει τα απαραίτητα εφόδια να φέρουμε εις πέρας το όραμα ενός μικρού συλλόγου, σε ένα “ακριτικό” νησί, που δεν είναι άλλο από την δημιουργία αθλητικής άμιλλας και υγιούς ερασιτεχνικού αθλητισμού.»

Χωρίς προπονητές αθλητισμός δεν υπάρχει

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους προπονητές και τις προπονήτριες των ακαδημιών και ομάδων μας. Τον Γιάννη Τσακαλή, ο οποίος αφιλοκερδώς για δώδεκα χρόνια προπονεί τις Ακαδημίες Βόλεϊ Α.Ο. Σκοπέλου και την αγωνιστική ομάδα, έχοντας καταφέρει να αναδείξει πρωταθλήτριες που πρωταγωνίστησαν στις αγωνιστικές ομάδες, αθλήτριες που κλήθηκαν σε προεθνικές ομάδες, μα πάνω απ’ όλα κορίτσια όλων των δυνατοτήτων, που αγάπησαν και κράτησαν ζωντανό το βόλεϊ στο νησί και αποτέλεσαν παράδειγμα στις επόμενες γενιές για να τα ακολουθήσουν στον όμορφο κόσμο του αθλητισμού, του βόλεϊ, της άμιλλας και της ομαδικότητας.

Τον Γρηγόρη Πουρσαϊτίδη, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τις αντίστοιχες ακαδημίες και τις καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής κυρίες Κατερίνα Βασιλούδη, Ελεθερία Τσαλούχου (τένις και μπάσκετ) και Μαρία Κουλιούδη (Στίβος). Όπως όλα δείχνουν τον χειμώνα που μας έρχεται θα έχουμε στο νησί πλήρη αθλητική δράση…»

«Στην ακαδημία ποδοσφαίρου στις άμεσες προτεραιότητες μας είναι η βελτίωση της λειτουργίας των τμημάτων της Γλώσσας με την βοήθεια των εκεί γονέων, ενώ ιδιαίτερο βάρος πρέπει να δώσουμε στην αξιοποίηση κάποιων “ταλέντων” του μπάσκετ, που κατοικούν στο Νέο Κλήμα και θα μπορέσουν να πλαισιώσουν την αγωνιστική ομάδα μπάσκετ, η οποία φέτος θα δηλώσει συμμετοχή στο τοπικό πρωτάθλημα.»

Στόχοι της διοίκησης

 

Β’ Εθνική | Βόλεϊ Γυναικών | Α.Ο. Σκοπέλου

«Στόχοι της διοίκησης για τη νέα χρονιά είναι η “πρωτιά” της ομάδας βόλεϊ στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αφού φέτος ενισχύεται ακόμα περισσότερο και η δημιουργία κλίματος “οικογένειας” στην ποδοσφαιρική ομάδα. Εάν δημιουργηθεί αυτή η “αίσθηση της οικογένειας”, τότε όλα είναι καλύτερα. Μέλημά μας είναι το “όλοι μαζί”(!), ποδοσφαιριστές, προπονητής, διοίκηση, φίλαθλοι…

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι επιτυχημένες ακαδημίες στίβου, μπάσκετ και τένις, με την παραμονή στο νησί των υπεύθυνων καθηγητριών φυσικής αγωγής, θα λειτουργήσουν και τον επόμενο χειμωνά και σε αυτό θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε…

Καλό καλοκαίρι με υγεία!»

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία