Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Σημαντικές παρουσίες του διεθνούς βόλεϊ στην Άμμο της Σκοπέλου

Σημαντικές παρουσίες του διεθνούς βόλεϊ στην Άμμο της Σκοπέλου
Tijana Vrcelj - Ana Malešević
Οι αθλήτριες Τijana Vrcelj και Ana Malešević, από τη Σερβία, για διακοπές στη Σκόπελο!

Στην Άμμο, στο χώρο του beach volley, από όπου έχουν περάσει την τελευταία δεκαετία σημαντικοί αθλητές και αθλήτριες, με αποκορύφωμα το 2015, όταν η Σκόπελος φιλοξένησε την αφρόκρεμα του αθλήματος, με το Πανελλήνιο Beach Volley Masters 2015 Ανδρών και Γυναικών, συναντήσαμε δύο σπουδαίες αθλήτριες του βόλεϊ.

Την «παλιά μας γνώριμη» Τijana Vrcelj, μία αθλήτρια από τη Σερβία, η οποία από 8 ετών κάθε καλοκαίρι επισκέπτεται για διακοπές με την οικογένιά της τη Σκόπελο και φέτος, στα 22 χρόνια της, βρέθηκε πάλι στο νησί, στο αγαπημένο της τερέν, στο οποίο από μικρή έδωσε και κέρδισε μάχες στην άμμο κατακτώντας και τουρνουά στο οποίο είχε πάρει μέρος, σε αυτά τα επιτυχημένα τουρνουά που όλοι θυμόμαστε και βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια και τα οποία διοργάνωνε ο Α.Ο. Σκοπέλου με πρωτεργάτη τον Γιάννη Τσακάλη.

Σημαντικές παρουσίες του διεθνούς βόλεϊ στην Άμμο της Σκοπέλου
Ο προπονητής Βόλεϊ Γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου Γιάννης Τσακάλης και η αθλήτρια Tijana Vrcelj

Η Τijana Vrcelj, η οποία στη Σκόπελο έχει δημιουργήσει φιλίες και θεωρεί το νησί «δεύτερο σπίτι» και έχοντας περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες βόλεϊ της Σερβίας είναι πλέον μια πασαδόρος Α1 επιπέδου, η οποία, χαριτολογώντας μας είπε ότι αν η ομάδα της Σκοπέλου ανέβει στην Α2 και έχει δικαίωμα συμμετοχής ξένης αθλήτριας, θα έρθει να αγωνιστεί στον Α.Ο. Σκοπέλου, ώστε  να μείνει μόνιμα στο νησί!

Η Τijana φέτος έχει έρθει στη Σκόπελο μαζί με δύο φίλες της βολεϊμπολίστριες, οι οποίες αγωνίζονται στη Σερβία στο υψηλότερο επίπεδο.

Ειδικά η 22χρονη κεντρικός Ana Malešević, με ύψος 1.95 είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας και φέτος θα αγωνιστεί στη Ρουμανία στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο!

Αθλήτριες βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου, οι οποίες βρέθηκαν στο τερέν εξέφρασαν τον θαυμασμό τους όταν οι αθλήτριες της Σερβίας αναφέρθηκαν σε αγώνες κατά τους οποίους αντιμετωπίζουν παίκτριες παγκόσμιας κλάσης, όπως η Βραζιλιανα Γκάμπι!

Ο αθλητισμός ενώνει και δημιουργία όμορφες παρέες!

Ευχή μας κάθε καλοκαίρι η Τijana να είναι κοντά μας και εμείς να παρακολουθούμε τις επιτυχίες της.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία