Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Ο διεθνής τερματοφύλακας Γιώργος Πλίτσης στο κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου

Ο διεθνής τερματοφύλακας Γιώργος Πλίτσης στο κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου
Γιώργος Πλίτσης (διεθνής τερματοφύλακας), Μικαέλα Πλίτση (αθλήτρια Α.Ο. Φοίβος Γιαννούλης), Γιάννης Τσακάλης (προπονητής βόλεϊ Α.Ο. Σκοπέλου)
Η αγάπη για τη μπάλα, όποιας μορφής ή χρώματος, είναι πάντα ίδια!

Στη Σκόπελο βρέθηκε για τον αγώνα β’ Εθνικής βόλεϊ γυναικών μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Σκοπέλου – Α.Ο. «Φοίβος Γιαννούλης» ο διεθνής τερματοφύλακας Γιώργος Πλίτσης, αφού με την ομάδα του «Φοίβου» αγωνιζόταν η κόρη του Μικαέλα.

Ο διεθνής τερματοφύλακας Γιώργος Πλίτσης στο κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου
Από αριστερά: Γιάννης Γλύκος, πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Α.Ο. Σκοπέλου και νυν διαιτητής βόλεϊ, Γιάννης Τσακάλης, προπονητής βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου, Πέτρος Προβίδας, παλαίμαχος μπασκεμπολίστας (ύψος 2,05) και νυν πρόεδρος του Α.Ο. «Φοίβος Γιαννούλης», Γιώργος Πλίτσης, διεθνής τερματοφύλακας, Χάρης Μπλαντής, προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκοπέλου για 13 χρόνια και νυν μέλος του Δ.Σ. του Φοίβου.

Να θυμίσουμε στους νεώτερους ότι ο Γιώργος Πλίτσης υπερασπίστηκε την εστία της Α.Ε. Λάρισας για το διάστημα 1980 – 1987 και το 1985 στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας, αφού οι «βυσινί» επικράτησαν στον τελικό με τον ΠΑΟΚ με 4-1.

Γιάννης Τσακάλης (προπονητής βόλεϊ): Είναι αυτές οι στιγμές στον αθλητισμό, που πέρα από τα αποτέλεσματα, περισσότερη σημασία έχουν οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων! Το Σάββατο είχα την ευκαιρία να συναντήσω στο νησί, με αφορμή τον αγώνα Α.Ο. Σκοπέλου – Α.Ο. Φοίβος τρεις πολύ καλούς μου φίλους. Τον μεγάλο παλαίμαχο τερματοφυλακα της Α.Ε. Λάρισας, Ολυμπιακού Πειραιώς, Ηρακλή,και της Εθνικής Ομάδας, συνάδελφό μου στην Πυροσβεστική Γιώργο Πλίτση, οποίος ήρθε στη Σκόπελο αφού αγωνιζόταν η κόρη του, τον συνάδελφο και προϊστάμενο μου στη Σκόπελο για 13 χρόνια Χάρη Μπλαντή, ο οποίος είμαι μέλος του Δ.Σ. του «Φοίβου», τον πρόεδρο του Α.Ο. «Φοίβος Γιαννούλης» Πέτρο Προβίδα, οποίος, όταν εγώ έπαιζα βόλεϊ στη Λαμία, αυτός αγωνιζόταν στην ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου. Η αγάπη για τη μπάλα, όποιας μορφής ή χρώματος, είναι πάντα ίδια!

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ο Ολυμπιακός Πειραιώς και μετέπειτα ο Ηρακλης Θεσσαλονικής, όπου αγωνίστηκε για 8 χρόνια, έχοντας 156 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία και συνολικά 318.

Με την εθνική Ελλάδος είχε συνολικά 20 συμμετοχές.

Κρέμασε τα γάντια του το 1998 σε ηλικία 35 χρονών.

Θερμή χειραψία του Γιάννη Τσακάλη με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Γιώργο Πλίτση υπό το βλέμμα του προέδρου του Α.Ο. «Φοίβος Γιαννούλης» Πέτρου Προβίδα.
Ο Γιώργος Πλίτσης με την κόρη του Μικαέλα

Ο διεθνής τερματοφύλακας Γιώργος Πλίτσης στο κλειστό Γυμναστήριο Σκοπέλου

Δείτε φωτογραφίες από το αγώνα Α.Ο. Σκοπέλου – Α.Ο. Φοίβος Γιαννούλης 3-1 στο facebook album

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία