Τετάρτη

23 Οκτωβρίου 2024

Η αήττητη ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Σκοπέλου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Α.Σ. Φαρσάλων

Ομάδα βόλεϊ Α.Ο. Σκοπέλου
Σας περιμένουμε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο να στηρίξετε τα κορίτσια του Α.Ο. Σκοπέλου στην προσπάθεια που κάνουν στο φετινό πρωτάθλημα, για την πραγματοποίηση του ονείρου της ανόδου στην Β' Εθνική.

Με στόχο μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Σκοπέλου, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο Σκοπέλου την αντίστοιχη ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Φαρσάλων, συνεχίζοντας το ταξίδι για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Τσακάλης αναφέρει για τον αγώνα:

«Μετά από 4 εκτός έδρας αναμετρήσεις και ισάριθμες νίκες ήρθε η ώρα η γυναίκεια ομάδα μας να παίξει μπροστά στο κοινό της Σκόπελου!
Σας περιμένουμε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο να στηρίξετε τα κορίτσια μας στην προσπάθεια που κάνουν στο φετινό πρωτάθλημα, για την πραγματοποίηση του ονείρου της ανόδου στην Β’ Εθνική.
Ελάτε να χαρούμε όμορφο βόλεϊ με την ομάδα των Φαρσάλων, μια ομάδα που διατηρούμε φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια και πάντα έρχεται να αγωνιστεί στο νησί μας!»

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία