Τετάρτη

23 Οκτωβρίου 2024

Ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ του Α.Ο. Σκοπέλου και του Πρωτεσίλαου Πτελέου …μέρος 2ο

Ανταλλαγή ανακοινώσεων μεταξύ του Α.Ο. Σκοπέλου και του Πρωτεσίλαου Πτελέου
Σε νέα απάντηση προέβη ο Α.Ο. Σκοπέλου, ύστερα από τη δεύτερη ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου Πτελέου, τη στιγμή που λύση θα έπρεπε να βρεθεί από αλλού, ώστε οι ομάδες του πρωταθλήματος να μη μπλέκονται σε μάχη ανακοινώσεων για πράγματα που δεν είναι ευθύνη τους.

Η απάντηση του Α.Ο. Σκοπέλου στη δεύτερη ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου Πτελέου:

«Δυστυχώς θα πρέπει να απαντήσουμε ξανά στη δεύτερη ανακοίνωση της ομάδας του Πρωτεσίλαου.

Κύριοι αυτό που γράφετε να παίζουμε στην Σκιάθο τους εντός έδρας αγώνες μας είναι σαν να μας λέτε ότι δεν θέλετε να κατεβαίνουμε στο πρωτάθλημα. Δηλαδή η λύση σας είναι, τα έξοδα μας να μεγαλώσουν και να πληρώνουμε επιπλέον εισιτήρια γιατί δεν μπορείτε οι ομάδες του Βόλου να έρθετε ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ στο νησί και να κάνετε μία διανυκτέρευση για να αγωνιστείτε με καλύτερες ποδοσφαιρικές συνθήκες για εσάς;

Μας λέτε να μην παίξουμε ποτέ στο νησί μας και να μην μας βλέπουν ποτέ οι συγγενείς και οι φίλιοι των παιδιών και όλα αυτά γιατί μια φορά τον χρόνο θα παίξετε με εμάς σε ένα διπλανό γήπεδο κοντά σε εσάς γιατί δεν έχετε φώτα να διεξαχθεί το παιχνίδι βράδυ. Το πιο σημαντικό απ’ όλα γιατί είτε δεν το ξέρετε είτε κάνετε ότι δεν το ξέρετε, πλοίο πρωινό από Σκόπελο δεν έχει, άρα με βάση τα δρομολόγια που υπάρχουν πρέπει να κάνουμε διανυκτέρευση στην Σκιάθο για να παίξουμε «ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ».

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως μέχρι και στο νησί που παίζουμε το εξοδολόγιο μας για την διαιτησία είναι πιο ακριβό, γιατί παίρνουν περισσότερα χρήματα για να σφυρίξουν εδώ από ότι στον Βόλο, συν ότι πληρώνουμε και τα εισιτήρια τους.

Καλή συνέχεια και σε εσάς, με υγεία πάνω από όλα!!»

Η δεύτερη ανακοίνωση του Πρωτεσίλαου Πτελέου:

«Με αφορμή τήν (σ.σ. πρώτη) ανακοίνωση του ΑΟ Σκοπέλου θα θέλαμε να δηλώσουμε τά εξης: Συμφωνούμε στο μεγαλύτερο ποσοστό όσων αναφέρει η ανακοίνωση. Το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές ότι δεν κατηγορουμε τήν ομάδα σας για το αγωνιστικό κομμάτι. Τά προβλήματα μετακίνησης και ο χρόνος παραμονής στο νησί είναι το θέμα. Το θέμα διαιτησίας τουλάχιστον όσο αφορά εμάς το έχουμε γευτεί στο πετσί μας από την 3η αγωνιστική και μετά. Φυσικά δεν είστε εσείς υπεύθυνοι για αυτό. Αναγνωριζουμε ότι οι ομάδες των Σποράδων έχουν επιπρόσθετο πρόβλημα από εμάς. Αλλά με την ίδια έννοια πού ορίζονται τά δικά σας παιχνίδια (απολύτως θεμιτό) γιατί να μην ορίζονται και τά δικά σας σέ ουδέτερη έδρα στην Σκιάθο ας πούμε όπου ο χρόνος λόγω δρομολογίων είναι μεγαλύτερος να διευκολυνθουμε και εμείς οι παριες. Ήταν καλύτερα τήν εποχή πού εισασταν στην Γ κατηγορία και πολλές ομάδες δεν έρχονταν με αποτέλεσμα να παίρνετε το παιχνίδι στα χαρτιά? Αναρωτιέμαι! Δεν ήθελα να εκφραστώ με αυτόν τον τρόπο αλλά με τά γραφόμενά σας μάς προκάλεσαν. Καλή συνέχεια!»

Τη στήριξή του, προς την ομάδα της Σκοπέλου, εξέφρασε και ο Α.Ο. Σκιάθου:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου εκφράζει δημόσια την στήριξη του προς την επιστολή που δημοσιεύθηκε από τον Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου θέτοντας το μείζον ζήτημα της αμφίδρομης δράσης στα εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια επί του πρακτέου. Κάνουμε σαφές κι εμείς απο την μεριά μας ότι έχουμε αναγκαστεί αλλεπάλληλες φορές να μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε πολλά ταξίδια με υπέρογκο κόστος αθροιστικά λόγω διανυχτερεύσεων / απαγορευτικών κ.ο.κ. προς χάριν των υποχρεώσεων μας στις αγωνιστικές εκτός έδρας.

Δεν αξίζει σε καμία Νησιώτικη ομάδα να γίνεται αποδέκτης τέτοιων συμπεριφορών. Κύριοι, σας υπενθυμίζουμε πως εμείς δεν είμαστε πολίτες ενός Κατώτερου Θεού. Υπηρετούμε το άθλημα του ποδοσφαίρου με σεβασμό και διάθεση συνεργασίας υπό το πρίσμα της δικαιοσύνης όπως επιθυμούμε το ίδιο να ισχύει – πράττεται κι από την αντίπαλη Βολιώτικη εκάστοτε ομάδα που μας φιλοξενεί κατά καιρούς στην πόλη της. Να μπορούμε να πορευόμαστε όλοι μαζί με την ίδια προθυμία – πρόθεση ώστε να λαμβάνουν χώρα οι αγωνιστικές εκτός έδρας όπως μας και σας αρμόζει. Ισάξια και δίχως μικροπρέπειες – υπαινιγμούς – αβάσιμα παράπονα.

Με εκτίμηση,
Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου»

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία