Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Α.Ο. Σκοπέλου | Γιόρτασαν τα 22 γκολ του πρώτου σκόρερ με 22 κιλά ψητή προβατίνα!

ο επιθετικός του Α.Ο. Σκοπέλου Κώστας Τσουπαρέλος
Ο «Τσούπας» έσβησε μια τούρτα με 22 κεράκια, όσα και τα γκολ που πέτυχε, ενώ ψήθηκαν, εκτός των άλλων και 22 κιλά προβατίνας*, ένα κιλό για κάθε γκολ!

«Οικογενειακό τραπέζι» στο El Atrio παρέθεσε η Διοίκηση στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν. Μιας ποδοσφαιρικής χρονιάς που η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Σκοπέλου πέτυχε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ο επιθετικός του Α.Ο. Σκοπέλου Κώστας ΤσουπαρέλοςΜε την ευκαιρία της τελευταίας μάζωξης των ποδοσφαιριστών πριν τις καλοκαιρινές διακοπές τιμήθηκε και ο επιθετικός του Α.Ο. Σκοπέλου Κώστας Τσουπαρέλος, ο οποίος πέτυχε δύο πρωτιές στο τοπικό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Τερμάτισε πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 22 γκολ και πρώτος σε ασίστ!

ο επιθετικός του Α.Ο. Σκοπέλου Κώστας ΤσουπαρέλοςΟ «Τσούπας» έσβησε μια τούρτα με 22 κεράκια, όσα και τα γκολ που πέτυχε, ενώ ψήθηκαν, εκτός των άλλων και 22 κιλά προβατίνας*, ένα κιλό για κάθε γκολ!

Η Διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή επιστροφή στα γήπεδα το φθινόπωρο με καλή διάθεση και Υγεία!

* το ποιος έφαγε την περισσότερη προβατίνα το μάθαμε, αλλά δεν το γράφουμε… Άντε και του χρόνου!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία