Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας στις 20 Μαρτίου για την ακτοπλοϊκή σύνδεση των Βορείων Σποράδων με τη Θεσσαλονίκη

Εις τον αφρό της θάλασσας η επιδότηση της γραμμής Θεσσαλονίκη - Βόρειες Σποράδες (Θεσσαλονίκης - Βορείων Σποράδων | Θεσσαλονίκη – Σκιάθος – Σκόπελος - Αλόννησος)
Λιμάνι Σκοπέλου [ΑΡΧΕΙΟ]
Το θέμα της επαναδρομολόγησης ταχύπλοου πλοίου, το οποίο θα συνδέει τις Βόρειες Σποράδες με τη Θεσσαλονίκη μπαίνει στο στόχαστρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Υπουργείου Ναυτιλίας, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά από σχετικό αίτημα της Περιφέρειας Θεσσαλίας κατόπιν πρότασης των δημάρχων Σκοπέλου και Αλοννήσου και θα πάρουν μέρος ο Υπουργός και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας κ.κ. Χ. Στυλιανίδης και Κυριαζόπουλος αντίστοιχα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γ. Αναστασίου, καθώς και οι δήμαρχοι Σκοπέλου, Σκιάθου, Αλοννήσου και διαδικτυακά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Την πρόθεση του να συμμετάσχει έχει εκφράσει και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας. Έχουν επίσης κληθεί να συμμετάσχουν οι βουλευτές της Μαγνησίας.

Αντικείμενο θα είναι η επαναδρομολόγηση ταχύπλοου πλοίου για τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Βόρειες Σποράδες, με τη σημαντική υποστήριξη στο αίτημα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Στ. Αγγελούδη, ο οποίος σημειώνει ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Βορείων Σποράδων δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους από 25.000 τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη να επισκέπτονται τουριστικούς προορισμούς της Θεσσαλίας.

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία