Τετάρτη

16 Οκτωβρίου 2024

Ε/Γ-Ο/Γ «Πανόραμα» | Βίντεο με τη μανούβρα στη Σκιάθο

Ε/Γ-Ο/Γ «Πανόραμα» | Βίντεο με τη μανούβρα στη Σκιάθο | arxipelagos.gr
Ελάχιστα είναι πλέον τα πλοία που έχουν απομείνει με ανοιχτές βαρδιόλες στην ακτοπλοΐα μας, ένα χαρακτηριστικό που τα κάνει ακόμη πιο καραβολατρικά και συμπληρώνει αρμονικά τη συνολική όμορφη κλασική τους εικόνα, θυμίζοντας προηγούμενες δεκαετίες.

Ένα από αυτά τα πλοία είναι και το Ε/Γ-Ο/Γ «Πανόραμα», ένα γερμανικό σκαρί της εταιρείας Olympian Ferries, όπου φέτος για πρώτη φορά ύστερα από 13 περίπου χρόνια, άφησε τη γραμμή Ραφήνα – Μαρμάρι και μετακόμισε βόρεια, στην ιστορική γραμμή του Αγίου Κωνσταντίνου προς τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΟΡΑΜΑ της Olympian Ferries | arxipelagos.gr
Το Ε/Γ-Ο/Γ ΠΑΝΟΡΑΜΑ της Olympian Ferries

Εκεί αναχωρεί καθημερινά στις 10:00 π.μ. για τα λιμάνια της Σκιάθου και της Γλώσσας Σκοπέλου, εκτός από τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα όπου η αναχώρηση είναι στις 11:00 π.μ.. Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της εταιρείας, το πλοίο θα ολοκληρώσει τα δρομολόγια του στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η γέφυρα του πλοίου | arxipelagos.gr
Η γέφυρα του πλοίου

Το arxipelagos.gr ταξιδέψε με το πλοίο στα απαράμιλλης ομορφιάς νησιά των Βορείων Σποράδων, τη Σκιάθο και τη Σκόπελο και είχε την ευκαιρία να καταγράψει σε βίντεο τους χειρισμούς πρόσδεσης στο λιμάνι της Σκιάθου, του Πλοιάρχου του «Πανόραμα» Cpt Κώστα Βελετάκου, ο οποίος με μια όμορφη αριστερή μανούβρα «συρτάρωσε» το πλοίο στον προβλήτα.

 

ΠΗΓΗ: arxipelagos.gr | Ε/Γ Ο/Γ Πανόραμα – Video με τη μανούβρα στη Σκιάθο

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία