Πέμπτη

17 Οκτωβρίου 2024

Συνεργασία του πολυιατρείου Κοσμοϋγεία με τη MedGreece

Συνεργασία του πολυιατρείου Κοσμοϋγεία με τη MedGreece
Ένας από τους πυλώνες εταιρικής πολιτικής της MedGreece είναι η εξειδίκευση στην ιατρική κάλυψη μέσω ιδιωτικής ασφάλισης ταξιδιωτών που επιλέγουν την ιδιωτική κρουαζιέρα (yachting).

Το πολυιατρείο «Κοσμοϋγεία» ξεκινά συνεργασία με τον οργανισμό MedGreece.

Η MedGreece ειδικεύεται στην τοπική Ιατρική Βοήθεια για εισερχόμενους τουρίστες, τον Ιατρικό Τουρισμό και τις υπηρεσίες τουρισμού ευεξίας. Η υπηρεσία Ιατρικής Βοήθειας 24/7 είναι προσαρμοσμένη για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα, παρέχοντας εξατομικευμένη και έγκαιρη φροντίδα, από επείγουσα ιατρική περίθαλψη έως εξειδικευμένες θεραπείες.

Η κάλυψη παρέχεται με τρεις βασικούς τρόπους :

  • Δωρεάν 24/7 επισκέψεις ιατρού για ιατρική βοήθεια επί του σκάφους σε 50 Ελληνικές μαρίνες , μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι μαρίνες Σκοπέλου, Νέου Κλήματος (Έλιος) και Λουτρακίου Γλώσσας, μέσω της συνεργασίας με το πολυιατρείο «Κοσμοϋγεία».
  • Δωρεάν Υπηρεσία Τηλεϊατρικής: Πρόσβαση σε ιατρικές συμβουλές καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας. Η εν λόγω κάλυψη παρέχεται μέσω της συνεργασίας με εξειδικευμένο διεθνές κέντρο παροχής ιατρικών συμβουλών και οδηγιών επί 24ώρου βάσης.
  • Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο πολυιατρείο «Κοσμοϋγεία» σε περίπτωση απρόβλεπτων αναγκών.

Οι ταξιδιώτες του Καλοκαιριού 2024 που θα καλύπτονται από τις ανωτέρω υπηρεσίες, θα λαμβάνουν την σχετική ενημέρωση πριν ξεκινήσουν τις διακοπές τους, ούτως ώστε να απολαύσουν όσο το δυνατόν πιο ξένοιαστα την περιήγησή τους στα κρυστάλλινα νερά της Σκοπέλου και των Βορείων Σποράδων γενικότερα.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!!

Κοινοποίηση:

Διαβάστε ακόμα:

Search

Ροή Ειδήσεων

Τοπικά

Πολιτισμός

Πολιτική

Αθλητικά

Υγεία

Καιρός

Περιβάλλον

Κοινωνία

Τουρισμός

Θρησκεία

Απόψεις - Άρθρα

Στιγμιότυπα

Αγορά

Αγγελίες

+

Περισσότερα

+

Επικοινωνία